A hétköznapi túlélőtől eljutottak a kiválasztottig

2017/11/05  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

"A kiválasztott" címmel október 20-án megjelent a hagyományos metál vonalon mozgó székesfehérvári End Of Paradise új albuma.

A  hétköznapi túlélőtől eljutottak a kiválasztottig

"Érettebb, komplexebb album lett ez, mint az előző, a Hétköznapi túlélő - mondta Tóth László gitáros az új lemezről. - Kilenc dal került fel rá, a dalírásban már aktívan részt vett Munkácsi Tamás gitárosunk, aki több mint két éve a zenekar állandó tagja. Az előző lemezünkön is ő jegyezte már a szólókat, akkor még, mint vendég.

A felvételekre is több időnk volt, iszonyat munka volt vele, de nagyon büszkék vagyunk a végeredményre. Ismét volt vendégzenészünk, ezúttal kettő is: Lévai Sándor, a Noctis zenekar énekese vokálozott, a billentyűkön pedig egy nagyon kedves barátunk, Veres István közreműködött. Ezen a lemezen így a billentyű is teret kapott, az "Intro" és az "Elmúló" című számban hallhatjátok."

A budapesti (ingyenes) lemezbemutató koncert a Big Bike Pub-ban lesz november 11-én, ahol a szintén új lemezén dolgozó Invader társaságában látható az End Of Paradise legénysége.

End Of Paradise, lemezbemutató, metál

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek