A banda, amelynek a frontember az egyetlen tagja

2018/03/01  ·   Lemezbemutató   ·  Simonyi Éva

A Panic! At The Disco alapítója és énekese, Brendon Urie azt állítja, hogy kész az együttes hatodik stúdióalbuma. A napokban Instagramon élőben válaszolt a rajongók kérdéseire, és hamar az új albumra terelődött a szó, ő pedig készséggel elárulta, hogy már felvettek minden dalt, már csak a vágás és keverés van hátra.

Fotó: Chorus.fm

De nem csak ennyi történt, egy kis újdonságot is mutatott a rajongóknak! Az egyik kérdező szeretett volna hallani valamit az új szerzemények közül, mire Urie azt mondta, ha most eljátszana bármit, azért nagy bajba kerülhetne. De mint tudjuk, eléggé lázadó személyiség, így néhány másodpercet mégis megmutatott az egyik új dalból!

Egy rajongó pedig azt kérdezte, melyik a kedvenc PATD dala, mire Urie azt felelte, erre nehéz válaszolni, de “valószínű, hogy még nem hallottátok”, vagyis az eddigi kedvenc dala az új lemezre került fel...

Az együttes még semmilyen hivatalos közleményt nem adott ki az új albumról, de reméljük már nem tart soká a csend, és bejelentik, hogy mikorra várható a lemez érkezése. A banda rengeteg tagcserén esett már át, jelenleg a frontember az egyetlen tagja, szóval mostanában igazából inkább szólóprodukció, mint együttes a Panic! At The Disco, így most Brendonon a világ szeme, hogy mikor jelenti be hivatalosan is az új albumot.

A Death Of A Bachelor című legutóbbi albuma 2016 januárjában jelent meg, ez volt a Panic első albuma, ami a Billboard 200-as listáján egészen az első helyig jutott, illetve 2016-ben A legjobb rock album kategóriában Grammyre is jelölték. Ezek után Urie valószínű nem adta lejjebb a színvonalat, úgyhogy egy nagyon szuper kis lemezre számítunk.

Az idei Reeds fesztiválra már bejelentett hivatalos headliner, úgyhogy reménykedjünk, hogy Magyarországra is ellátogat – talán már az új albummal...

Források: Altpress, Popbuzz

 

 

 

Panic! At The Disco, Brendon Urie, stúdióalbum

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek