A csúnyapulcsi-himnusz, avagy Bublé kihagyhatatlan karácsonya

2021/11/22  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A négyszeres Grammy-díjas kanadai énekes, Michael Bublé új karácsonyi albuma idén ünnepli a 10. évfordulóját. Ennek apropóján egy dupla CD-válogatás és egy páratlan super deluxe limitált kiadású szett kerül a boltok polcaira.

 RODNAE Productions fotója a Pexels oldaláról

Michael Bublé nélkül minden bizonnyal szürkébb lenne a karácsony, 10 évvel ezelőtt érkezett a 'Chrismtas'-szal és pillanatok alatt belopta magát millió ünneplő szívébe, most pedig ennek egy új verziójával folytatja hódító útját. Az LP/2 CD/DVD és a dupla CD verzió egyaránt tartalmazza az eredeti albumot és egy hét számból álló bónusz korongot. Ezen az előadó személyesen válogatott felvételei szerepelnek, többek között egy eredeti Michael Bublé-szerzemény „The Christmas Sweater" címmel, amelyet az énekes Matthew Vaughn-nal, Gary Barlow-val és Jane Goldman-nel közösen jegyez. A „csúnya pulcsi-himnuszhoz"  klip is készült a teljes kiadvánnyal egy időben, amely a ritkán viselt ruhadarab szemszögéből mutatja be a karácsonyi várakozás izgalmait...

Az albumon fellelhető még egy igazi örökzöld, a „Let It Snow!" új stúdióváltozata, amelyet a híres londoni Abbey Road Studiosban rögzítettek a BBC Big Band Orchestra együttesével. A különleges válogatás olyan dalokat is rejt majd, mint a „The More You Give (The More You'll Have)" és egy Rod Stewart-tal közös duett, a „Winter Wonderland" is felkerült a tracklistára.

A szett tartalmaz továbbá egy különleges zöld vinylt (az eredeti albumanyaggal), egy 48 oldalas keménykötésű könyvet Michael rajongóinak szánt személyes üzenetével, egy sorszámozott litográfiát, egy 'The Making of Christmas' DVD-t (a stúdiófelvétel során rögzített pillanatok az énekes kommentárjaival), és egy karácsonyi előkészületeket segítő, exkluzív csomagot. (Az vajon mi...?)

Michael Bublé, kaárcsony, csúnyapulcsi

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek