A suliból kirúgták, most sztárolt rapper Angliában

2020/11/04  ·   Lemezbemutató   ·  Labancz Andrea

Macca Willes az angliai Essexben született és nőtt fel, s nem volt problémamentes a gyerekkora, az iskolából például ki is kirúgták. Ezt követően a trap/rap kultúra központjába, Atlantába költözött ki, ahol felfigyeltek tehetségére. Két év után költözött vissza az Egyesült Királyságba – számos tapasztalattal és történettel –, ezután kezdte el komolyabban karrierjét.

Új rapsztár van születőben Angliában - Megjelent Macca Wiles debütáló EP-je

A friss EP producere Matt Schwartz volt, aki olyan formációkkal dolgozott eddig, mint Yungblud, M.O., Massive Attack vagy Halsey. A kislemez a ‘Bad Habits’ címet kapta, hiszen elsősorban a belső démonokkal való küzdelemről, a mentális egészségről, a múltbéli kapcsolatokról szól. Az EP-n a rock és a rap keveredik Macca páratlanul őszinte – hiszen ez a rap... – dalszövegeivel. A kislemezt több sikeres single előzte meg, amelyekről olyan neves nemzetközi magazinok írtak eddig elismerően, mint az NME, a Clash, az Earmilk. Az EP dalait a BBC Radio 1 is előszeretettel játszotta, de mind Európában, mind Amerikában több rádiós toplistára is felkerültek. 

 

Ebben a projektben olyan dolgokról beszélek, amelyekről mások nem mernek. Az emberek nem merik kimutatni az érzelmeiket, beszélni a mentális problémákról és a drogfüggőségről. Szeretnék segíteni nekik a zenémmel – mondta Macca, aki generációjának hiteles hangja lett az elmúlt időszakban, és ha nem vigyáz, fényes karrier elé néz :)

 

Macca Wiles, rap, Bad Habits, EP, Rapstar, új videó

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek