handyhülle selbst gestalten dm

Beton.Hofi lenullázta magát | Koncert.hu
Menopauza 1170x180

Beton.Hofi lenullázta magát

2024/03/12  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A nemzetközi nőnapon, azaz március 8-án jelent meg Beton.Hofi harmadik, 0 című mixtape-je, amely egyben egy trilógia befejező epizódja is. A mixtape dalai élőben először április 13-án Beton.Hofi MVM Dome-os nagykoncertjén szólalnak meg.

A borítót Miki357 fotózta egy legendás római kiránduláson, az utómunka és a tracklist is az ő munkája.

A két Fonogram-díjat és több platinát hozó elődök, comic sins és 2022-es PLAYBÁNIA, illetve a Bagira-éra után viszonylag hosszabb alkotói időszak következett: a "0" egy éven át készült.

A 0-át a szeretteimnek, a barátaimnak és az időközben elhunyt mamámnak dedikálom. A koncepcióm az volt, hogy igyekezzek a bennem lévő érzésekről minél részletesebben, kifejezőbben közvetíteni, anélkül, hogy karakteren kívülre kerülnénk. Talán ennyi emléket, ilyen részletességgel sosem bújtattam el a számokban. Igyekeztem annyi réteget pakolni, hogy a rajongók számára továbbra is megmaradjon a szórakozás és időtálló befejezést kapjanak a korábbi zenéink.

Itt is van a DAY-sorozatnak egy az eddigieknél hosszabb része a DAY 0, és néhol felismerhető, hogy egyes trekkekhez melyik elődök tartoznak. Így, hogy teljes a trilógia kíváncsian várom, milyen playlist-mutációk lesznek, mert innentől az a kirakós is megnyílt.

A kritikus pontokon rengeteg támogatást és szeretetet kaptunk saját közösségünktől és a hallgatóinktól egyaránt. A producer, Chris nevében is mondhatom, hogy talán ez az eddigi leginkább kísérletező, legkomplexebb projekt, amiben életemben részt vettem. Más embernek látom magam a tükörben ahhoz a ponthoz képest, ahogy elkezdtem befejezni és összehúzni ennyi történetet.

Sosem dolgoztam még producerrel ennyire szorosan együtt. Sokat tanultam a zenéről ismét. Az utolsó hetekben már konkrétan technikailag bent éltünk a stúdióban. Olyan volt, mint egy beköltözős hiphop reality természetesen kondi, szoli és mosoda nélkül. A lemez utolsó sorát 00:00-kor vettem fel március 2-án” – mesélte Beton.Hofi.

A kiadvány 18 dalt és két átvezetőt (A MEGOLDÁS INTERLUDE / VEZÉR SKIT) vonultat fel, hangzásvilágáért ANUBII$ (Hegyi Christian) felelt. Rajta kívül a zenéken többek között Hundred Sins, toldyuuso, Dom Beats (Jazzbois) Dan Pinto (Wavy Kollektíva), alprite, Kovács Gerrison, Baba Aziz, Miller Dávid, NoOne és dj bestbars gondolkodott. Néhány szám lemaradt az albumról vagy az utolsó percekben változott, így talán egy deluxe lehetősége is felmerül opcióként a közeljövőben.

Hogy ezek közül hallható lesz-e bármelyik az MVM Dome-ban, az április 13-án kiderül. S mi várható?

"Ez lesz az eddigi legfontosabb show-m, minden létező értelemben.”

Még az órák is megállnak majd :)

TRACKLIST

1. VEZÉREGYÉNISÉG
2. NULLAKÖZÖD X ANUBII$
3. ÓCEÁN X ANUBII$
4. A MEGOLDÁS INTERLUDE
5. KINT VAGYOK A SORON X ANUBII$ FEAT VZS & Pogány Induló
6. INDIÁN X ANUBII$
7. MEGGYFÁN X ANUBII$
8. SOFFIA COPPOLA X ANUBII$
9. TÜKÖRTEREM X ANUBII$
10. FURA ESEMÉNYEK X toldyuuso feat. Pogány Induló
11. MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT X toldyuuso feat. Kollár Dea
12. 16 TONNA FEHÉR HÓ feat. KizzaPing69
13. TESI X toldyuuso
14. GUARDA COME DONDOLO feat. Miller Dávid
15. HOLNAP MEGÁLLNAK AZ ÓRÁK X Hundred Sins feat. Dom Beats & Laurie
16. MARGARÉTA
17. DAY 0 X ANUBII$
18. VEZÉR SKIT
19. TORINÓI LÓ FREESTYLE X Hundred Sins
20. LUCYD X toldyuuso

Lejátszási lista itt.

 

Kapcsolódók:

 

Új lemezét mutatja be Beton.Hofi az MVM Dome-ban

 

Mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi?

 

 

 

 

 

Beton.Hofi, MVM Dome, 0

 

 

Szólj hozzá!


Rippl-Rónai Párizsban, avagy hogy kerül a Danubia Zenekar a Nemzeti Galériába?

Rippl-Rónai Párizsban, avagy hogy kerül a Danubia...

Zenei-képzőművészeti sorozat indult a Zene ünnepén a Magyar Nemzeti Galériában a Danubia Zenekar közreműködésével, melynek keretén belül...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.
Új koncertek