Ed Sheeran besegített, Rita Ora visszatért!

2017/05/15  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Rita Ora több éves kihagyás után új dal hírét osztotta meg a rajongóival – a „Your Song" május 26-án debütál. Az énekesnő nem bízta a véletlenre a visszatérését: a szám készítésében többek között Ed Sheeran vett részt. Augusztus 12-én aa Sziget nagyszínpadán láthatjuk őt.

Ed Sheeran besegített, Rita Ora visszatért!

„Imádtam Eddel és Steve-vel (One Direction, Demi Lovato, Shakira társszerzője) dolgozni, hihetetlen volt az ötletemet a világ két legtehetségesebb szerzőjével világra hozni. Eddel tiniként ismertük meg egymást és azóta barátok vagyunk, tényleg fantasztikus, hogy együtt tudtuk megírni ezt a dalt." – mondta Rita a hamarosan debütáló dalról.

A „Your Song" az énekesnő készülő albumának beharangozó dala, amelyet év végére várhatunk. A dal mélységet és érettséget sugároz Rita összetéveszthetetlen vokáljain keresztül.

„Azt akartam, hogy az emberek meghallják a hangomat. Az első lemezemet 19 évesen vettem fel... Azóta évek teltek el, annyi minden változott az életemben, amik hatással voltak a művészetemre!"

A következő lemez Rita korábbi, Ora című albumának folytatása, amely olyan slágereket tartalmazott, mint a „Hot Right Now", a „R.I.P." vagy a „How We Do (Party)".

Az énekesnő az elmúlt években számos területen kipróbálta már magát: zsűriként és mentorként a brit Voice és X Faktor műsorokban, színészként a Szürke ötven árnyalata filmekben, tervezőként az Adidas kollekciói mögött és szupermodellként a Rimmel és a Tezenis plakátjain.

„Alig várom, hogy élőben adjam elő az új számokat! Ahogy minden lehetőség készen áll arra, hogy turnézzunk, indulunk is!" – mondta az énekesnő. Szerencsénkre augusztus 12-én garantáltan belehallgathatunk néhány új szerzeménybe, a Sziget Fesztivál nagyszínpadán. Május 26-án pedig újraindul Rita Ora sikeráradata, érdemes lesz figyelni.


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek