Menopauza 1170x180

Eminem kiadott egy meglepetés albumot!

2018/09/02  ·   Lemezbemutató   ·  Simonyi Éva, MTI

Semmi előjele nem volt a lemeznek, így mind meglepődtünk, amikor pénteken kiírta Twitterre, hogy itt az új album, a ‘Kamikaze’. Már csak azért is váratlanul ért mindenkit, mert alig egy éve jelent meg a legutóbbi (Revival).

Eminem kiadott egy meglepetés albumot!

A rapper a tizedik albumát a poszt szerint “próbálta nem túlgondolni”.

 

Az albumborítón egy Kamikaze repülőt láthatunk – egyértelműen a Beastie Boys 1986-os albumának, a “Licensed to Ill”-nek borítója ihlette (ezért egyébként neki is mentek páran, a BB eleddig nem kommentálta a dolgot).

Az album a képre kattintva meghallgatható

A lemez 13 dalt tartalmaz és kb 45 perc hosszú. A számokban éles bírálatot fogalmaz meg számos hírességgel szemben, Donald Trump amerikai elnöktől kezdve Harvey Weinstein szexuális erőszakkal vádolt bukott filmmogulig. Rögtön az első, The Ringer című számában a rapper azt állítja, hogy Donald Trump elleni tavalyi támadása után az amerikai elnök utasította a titkosszolgálatot, hogy találkozzon vele, és mérje fel, hogy veszélyt jelent-e.

Feltűnik egyébként rajta Eminem managere, Paul Rosenberg is (egy üzenetrögzítős hívását hallhatjuk), valamint Royce Da 5’9″ és Jessie Reyez is, továbbá Drake, Lil Pump, Lil Xan, Migos, Tyler The Creator, Joe Budden és sokan mások, továbbá hallható egy olyan dal is, amely az ősszel mozikba kerülő Venom mozifilmben is felcsendül majd.

A lemezt a detroiti Effigy Studios-ban vették fel és keverték. Az album fizikai változata szeptember 14-én jelenik meg.

 

 

 

Eminem, Kamikaze, Beastie Boys, új album

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek