Eminem kiadott egy meglepetés albumot!

2018/09/02  ·   Lemezbemutató   ·  Simonyi Éva, MTI

Semmi előjele nem volt a lemeznek, így mind meglepődtünk, amikor pénteken kiírta Twitterre, hogy itt az új album, a ‘Kamikaze’. Már csak azért is váratlanul ért mindenkit, mert alig egy éve jelent meg a legutóbbi (Revival).

Eminem kiadott egy meglepetés albumot!

A rapper a tizedik albumát a poszt szerint “próbálta nem túlgondolni”.

 

Az albumborítón egy Kamikaze repülőt láthatunk – egyértelműen a Beastie Boys 1986-os albumának, a “Licensed to Ill”-nek borítója ihlette (ezért egyébként neki is mentek páran, a BB eleddig nem kommentálta a dolgot).

Az album a képre kattintva meghallgatható

A lemez 13 dalt tartalmaz és kb 45 perc hosszú. A számokban éles bírálatot fogalmaz meg számos hírességgel szemben, Donald Trump amerikai elnöktől kezdve Harvey Weinstein szexuális erőszakkal vádolt bukott filmmogulig. Rögtön az első, The Ringer című számában a rapper azt állítja, hogy Donald Trump elleni tavalyi támadása után az amerikai elnök utasította a titkosszolgálatot, hogy találkozzon vele, és mérje fel, hogy veszélyt jelent-e.

Feltűnik egyébként rajta Eminem managere, Paul Rosenberg is (egy üzenetrögzítős hívását hallhatjuk), valamint Royce Da 5’9″ és Jessie Reyez is, továbbá Drake, Lil Pump, Lil Xan, Migos, Tyler The Creator, Joe Budden és sokan mások, továbbá hallható egy olyan dal is, amely az ősszel mozikba kerülő Venom mozifilmben is felcsendül majd.

A lemezt a detroiti Effigy Studios-ban vették fel és keverték. Az album fizikai változata szeptember 14-én jelenik meg.

 

 

 

Eminem, Kamikaze, Beastie Boys, új album

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek