Hány Kelemen van Kabátban? Egy Van!

2020/03/03  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Március 6-án az Akvárium klubban mutatja be új, EGY VAN című lemezét a Kelemen Kabátban.

Hány Kelemen van Kabátban? Egy van!

A Kelemen KabátbanEgy Van” című dalával karácsony előtt ajándékozta meg a rajongókat. Bár már jócskán elmúltak az ünnepek, a szerzemény címét viselő EP lemezbemutató koncertjén élőben is meghallgathatjuk a dalt  – több Kelemen-sláger társaságában.

 

Miközben minden idejüket leköti, hogy felejthetetlen élménnyel mehessen mindenki haza az Akváriumból, bemutatták a Végtelen című új dalukra készült klipet amely a Dunakanyarról szól.

"Ebben a dalban azt a sokszínűséget, romantikát és nagyívű életérzést szerettük volna megfogalmazni, amit mindenki átélt már, aki volt a Dunakanyarban" – mondta Horváth Boldi, a zenekar énekese és szövegírója. (Bár, aki motorcsónakban szeli a Dunát, az még nem tapasztalhatta meg az érzést igazán, nem beszélve arról, hogy mindezt kabátban teszi, de hát így van ez már Kelemenéknél :)  – aszerk.)

A klip a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának – a Road Movie – egyik epizódja.

 

Visszakanyarodva a lemezbemutatóhoz: akik voltak már Kelemen Kabátban koncerten, jól tudják, hogy a zenekar mindig is nagy hangsúlyt fektet a látványra és a hangzásra, azaz arra, hogy a fellépésük soha ne „csak” egy koncert legyen. Hogy ez mennyire van így, arról mindenki meggyőződhet majd az Akvárium klubban március 6-án.

 

Kelemen Kabátban, lemezbemutató, koncert, Akvárium, Road Movie

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek