Így szól 2022-ben Robbie Williams ikonikus dala

2022/06/07  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Robbie Williams bejelentette vadonatúj albumának megjelenését. Ahogy azt a lemez címe is jelzi, a ”XXV” azt hivatott megünnepelni, hogy Robbie 25 éve tevékenykedik szólóművészként.

Így hangzik 2022-ben Robbie Williams ikonikus dala

Mivel olvasóink között sokan vannak olyanok, akik 25 éve még a világon sem voltak, elmondjuk nekik, hogy Robbie karrierje a Take That együttessel kezdődött 1990-ben, s közös szárnyalásuk öt évig tartott. Miután otthagyta a bandát, sokan egy lyukas garast sem adtak volna a karrierjéért...

Lássuk, hova jutott:

16 BRIT Awards és számtalan nemzetközi zenei díj tulajdonosa, többek között Echo, TMF és MTV Music Awards szobrocskák is díszítik otthonát. Ő tartja a leggyorsabb koncertjegyfogyási rekordot is a Guiness Rekordok könyve szerint (egyetlen egy nap alatt 1,6 millió koncertjegyet adott 2006-ban). Ő az első énekes, akinek minden albuma slágerlistavezető tudott lenni az Egyesült Királyságban. A Supreme például 91 hétig volt fent a brit listákon, 2,4 millió példányt adtak el belőle, Európában több mint 4 millió példányt kelt el. És ez csak egy az albumai közül...

A következő 2022.szeptember 9-én jelenik meg.

A dalok az elismert holland nagyzenekar, a Metropole Orkest kíséretével vették fel, Jules Buckley, Guy Chambers és Steve Sidwell közreműködésével. Az album bejelentésével együtt ízelítőként megjelent Robbie ”Angels” című dalának új verziója is.

Az új köntösbe bújtatott klasszikusok mellett a lemez standard és deluxe verzióján is hallható lesz majd az új, ”Lost” című dal, amely Robbie jól megszokott stílusában íródott, átható szöveggel és művészi zongora elemekkel kiegészítve. A deluxe verzió emellett három eddig soha nem hallott dal érkezik majd, amelyek a ”Disco Symphony”, a ”More Than This”, és a ”The World And Her Mother” címet kapták.

Miután Take That csapatával beírta magát a pop zene történelmébe, Robbie szólókarrierbe kezdett. A ”Life Thru A Lens” című debütáló albuma  25 évvel ezelőtt, 1997-ben jelent meg, amellyel az énekes hamar hatalmas hírnévre tett szert világszerte, dalainak változatossága, elképesztően látványos élő előadásai, valamint elbűvölő és szórakoztató személyiségének köszönhetően. A ”Life Thru A Lens” volt Robbie szólókarrierjének első listavezető albuma az Egyesült Királyságban, erről az ikonikus lemezről két dal is felkerült a ”XXV”-re, amelyek nem mások mint a ”Let Me Entertain You”, amelyhez eredetileg egy fekete-fehér videóklip készült amiben Robbie egy ékszerekkel teli ruhában és monokróm sminkben énekel, illetve az ”Angels”, amely megnyitotta az utat Robbie számára a világsztárrá válás felé, és azóta is az egyik legsikeresebb dala.

Az énekes az album bejelentése mellett a lemez dalainak listáját is közzétette, amely a következő:

Standard verzió:

  1. Let Me Entertain You
  2. Come Undone
  3. Love My Life
  4. Millennium
  5. The Road To Mandalay
  6. Tripping
  7. Bodies
  8. Candy
  9. Supreme
  10. Strong
  11. Eternity
  12. No Regrets
  13. She’s The One
  14. Feel
  15. Rock DJ
  16. Kids
  17. Angels
  18. Lost
  19. Nobody Someday

A deluxe verzió a következő dalokkal egészül ki:

  1. Lazy Days
  2. Hot Fudge
  3. Sexed Up
  4. More Than This
  5. Disco Symphony
  6. Better Man
  7. Home Thoughts From Abroad
  8. The World and Her Mother
  9. Into The Silence
  10. Angels (Beethoven AI)

 

Robbie Williams, Angel, XXV album, szólókarrier

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek