A folyóban sziget, a szigeten tó: igazi klasszikus elektropoposan a Margitszigeti Színházban

A hattyúk tava címmel kortárs balettprodukció látható július 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Ballet Preljocaj előadásában.

Fotók: Margitszigeti Színház
Rockoperával nyitja meg a szezonját a Margitszigeti Színház

Rockoperával nyitja meg a szezonját a Margitszigeti Színház

Május 19-én, Pünkösd-vasárnap – idén a mozgóünnep jó korán lesz – a népi hagyományok felelevenítésével és egy magyar rockopera, a Mária evangéliuma előadásával várják a közönséget a Margitszigetre.
 
Forrás: MTI/Bara István

Ma van Barta Tamás halálának 41. évfordulója

Sok feltételezés látott már napvilágot Barta halálával kapcsolatban. A Barta-doku alkotói azt a szálat ragadták meg, hogy a los angeles-i magyar „papíros' maffia ölette meg, mert kivált tőlük és önálló üzleti vállalkozásba kezdett.
 
 
A fotó illusztráció!!!

Újabb dokumentum került napvilágra Barta Tamás halálával kapcsolatban

"Lost in Los Angeles" címen készül film Barta Tamás amerikai életéről és haláláról. Az alkotók közleménye szerint számos adat, információ, fotó, név, dokumentum került majd a nyilvánosság elé ily módon. Ezt a dokut is, mint az előző, "Siess haza, vár a mama" címűt, Hajdú...
 
Így hangzik 2022-ben Robbie Williams ikonikus dala

Így szól 2022-ben Robbie Williams ikonikus dala

Robbie Williams bejelentette vadonatúj albumának megjelenését. Ahogy azt a lemez címe is jelzi, a ”XXV” azt hivatott megünnepelni, hogy Robbie 25 éve tevékenykedik szólóművészként.
 
Fotó: BBC

Meghalt Vangelis

Meghalt Vangélisz Papathanaszíu, ismertebb nevén Vangelis. Az Oscar-díjas görög zeneszerző 79 éves volt – adta hírül a HVG.hu.
 
Első fokon vesztett Barta Tamás volt üzlettársa a Siess haza vár a mama film alkotói ellen indított perben

Első fokon vesztett Barta Tamás volt üzlettársa a Siess haza vár a mama film alkotói ellen indított perben

A felperesnek több kereseti kérelme volt: jóhírnév megsértése, becsületsértés, emberi méltóság megsértése és magántitok megsértése. A bíróság valamennyi kérelmet elutasította. Az ítélet nem jogerős, fellebbezésre lehetőség van.
 
 
Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Barta Tamás halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok. A Barta-doku készítői egy korábbi közleményükben azt tudatták, hogy a Los Angeles-i rendőrséggel folytatott eredménytelen küzdelem helyett magasabb amerikai körökhöz fordulnak segítségért, bízva abban, hogy ez egy...
 
Újra a színpadrokra kerül Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi rockoperája

Újra a színpadokon Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi rockoperája

A Mária evangéliuma című rockoperát 30 évvel ezelőtt mutatták be a Madách Színházban, azóta a zenés színpadok visszatérő sikerdarabja. A Szűz Mária történetét és anyaságát középpontba állító zenés mű a jubileum tiszteletére új hangzásvilággal, Juronics Tamás látványos...
 
A fesztivál, amelyet a Rolling Stones szívesen kitörölne a kollektív emlékezetből – de mindig emlékeztetik rá

A fesztivál, amelyet a Rolling Stones szívesen kitörölne a kollektív memóriából – de mindig emlékeztetik rá

Eddig ismeretlen felvétel került elő a Rolling Stones koncertjéről, melyet az 1969-es – finoman szólva – botrányos Altamont fesztiválon tartott.
 
Nicki Minaj így búcsúziott tőle az Instagramon.

Telex: Meggyilkolták a Tupac Shakur hagyatékát is kezelő menedzsert

A lap értesülése szerint meggyilkolták Angela Kukawskit, aki több hollywoodi híresség menedzsere is volt.
 
Megkezdte a névsorolvasást a jubiláló Fezen

Megkezdte a névsorolvasást a jubiláló Fezen

Ilyentájt már bejelentgetnek a fesztiválok, mert hát közeleg a karácsony, és mi lenne hasznosabb egy fesztiválbérletnél... (2 fesztiválbérlet.) Ezzel együtt még nem igazán halottunk a jövő nyárról, ezt a csendet töri meg a fehérvári fesztivál.
 
Los Angelesben díjazták Curtiséket

Los Angelesben díjazták Curtiséket

A Los Angeles Film Awards legjobb videóklip kategóriában díjazta Curtis és Szabó Ádám klipjét, amely 2 hónapja debütált, és már több mint kétmilliószor pörgették a YouTubeon.
 
 A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad...

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.
Új koncertek