Karácsonyozz Dolly Partonnal!

2020/10/10  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Vagy nem figyeltünk eddig rá, mert elintéztük azzal, hogy a bizonyos adottságairól is híres country énekeső zenéje nem igazán izgi, vagy tényleg most pörgött fel: lassan egy éve mindig előrukkol valamivel. Pedig immáron a 74. évét tapossa. Vagy táncol rajta.

Fotó: Instagram

2019 végén arról adtunk hírt, hogy egy klip erejéig összeállt két ifjú svéd dj-vel:

 

Aztán év elején egy posztjára pörgött rá a világ, egészen addig ment a dolog, hogy világméretű netes kihívás lett belőle

Dolly mindeközben új dologba vágott, saját maga elmondása szerint soha nem izgatta még ennyire projekt, de azért ki vagyunk gyúrva annyira, hogy tudjuk, MINDEN albumukról ezt mondják a sztárok :)

És akkor jöttt a Covid... Éppúgy, ahogy másnak, az ő turnéit és koncertjeit is törölni kellett, pedig mennyire megdolgozott a menedzsmentje azért, hogy más genecáriókat is bevonzzanak az énekesnő rajongói közé. A stúdiózás sem ment minden nehézség nélkül, de nem adták fel, és az 1990-es Home for Christmas  után 30 évvel újra ünnepi albumot készített.

Mondjuk, már a címe is vicces: HOLLY DOLLY CHRISTMAS, és értelemszerűen karácsonyi dalokat tartalmaz, olyan duetteket, amelyekben a párja többek között Michael Buble, Jimmy Fallon, Miley Cyrus és testvére, Randy.  Dolly Kent Wells producerrel dolgozott együtt az albumon, és a járvány náluk is drámai hatást gyakorolt a stúdiózásra: még rengeteg munkájuk volt, amikor a COVID-19 korlátozásokat bevezették. Az énekesnő barátai nagyrészt a saját stúdiójukban vették fel a dalokat, majd átküldték Dollynak és Kentnek, hogy fejezzék be a projektet.

Az albumon szereplő dalok:

1.

"Holly Jolly Christmas"
Johnny Marks
2. "Christmas Is" (featuring Miley Cyrus) Dolly Parton
3. "Cuddle Up, Cozy Down Christmas" (with Michael Bublé) Parton
4. "Christmas on the Square" Parton
5. "Circle of Love" Parton
6. "All I Want for Christmas Is You" (with Jimmy Fallon)

Mariah Carey, Walter Afanasieff

7. "Comin' Home for Christmas"

Parton, Kent Wells

8. "Christmas Where We Are" (featuring Billy Ray Cyrus)

Jada Roberts, Barry Jobe

9. "Pretty Paper" (with Willie Nelson) Willie Nelson
10. "I Saw Mommy Kissing Santa Claus" Tommie Connor
11. "You Are My Christmas" (featuring Randy Parton) Parton
12. "Mary, Did You Know?"

Mark Lowry, Buddy Greene

 

Arról már a Nosalty számolt be, hogy az albumhoz passzoló konyhai kollekciót is kibocsájtott az énekesnő: kötényeket, edényfogókat, sütőkesztyűket és süteménykiszúrókat is árul a karácsonyi albuma mellé :)

 

Dolly Parton, karácsony, Holly Dolly Christmas

 

 

Szólj hozzá!


 Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!
Új koncertek