Két kellékre lesz majd szükséged: papír zsepire és tánccipőre – üzeni P!nk

2023/02/22  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Megjelent P!nk kilencedik stúdiólemeze, a Trustfall, amely az énekesnő eddigi legsebezhetőbb és legüdítőbb oldalát mutatja meg a rajta hallható dalokon keresztül.

Két kellékre lesz majd szükséged: papírzsepire és tánccipőre – üzeni P!nk

Az albumon megtalálható a "Never Gonna Not Dance Again" című sláger és a nemrég bemutatott címadó kislemezdal, a "Trustfall", valamint az édesapjának emléket állító "When I Get There".Az albumon közreműködik Chris Stapleton, a The Lumineers és a First Aid Kit, míg a dalszerzők és producerek közt olyan hírességeket találunk, mint Max Martin, Shellback, Greg Kurstin, FRED, Billy Mann és sokan mások.

 "Talán erre az albumra vagyok a legbüszkébb" – nyilatkozta P!NK. "Kapd fel a legkényelmesebb melegítődet, szakíts egy órányi én-időt magadnak, és indítsd el az első dalt. Két kellékre lesz majd szükséged: papír zsepire és tánccipőre."

Néhány órával azután, hogy megjelent a "Trustfall", az énekesnő egy sor őszi arénadátumot jelentett be, amelyek mindössze egy héttel a nyári stadionturnéja után indulnak. A Live Nation által szervezett 14 városból álló turné október 12-én indul, és Észak-Amerika különböző arénáiban áll meg, köztük a New York-i Madison Square Gardenben. A korábban bejelentett 2023-as "Summer Carnival Stadium Tour" különleges vendégei Brandi Carlile és a 2022-es Hírességek Csarnokába beiktatott Pat Benatar & Neil Giraldo, valamint a Grouplove és a KidCutUp lesznek a turné minden napján.

A turnébusz Magyarországhoz legközelebb Bécsben áll meg: P!nk két koncertet is ad az Ernst Happel Stadionban július elsején és másodikán.

A teljes album itt.

P!nk, Trustfall

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek