Királyok és királynők: Falusi Mariann lemezbemutató koncertet ad a Muzikumban

2018/08/31  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Jazz zenekarával lép a Muzikum színpadára szeptember 20-án Falusi Mariann, hogy bemutassa friss, Királyok és Királynők című lemezét.

Fotó: Horváth Judit

A koncert repertoár az elmúlt időszakban az ország több városában bemutatkozott, és idén érkezett el az idő arra, hogy az énekesnő kedvenc dalai egy csokorba gyűjtve, lemez formájában is a közönség elé kerülhessenek.

„A Királyok és Királynők koncepció Fáy Miklós ötlete nyomán látott napvilágot, a dalokat Sárik Péter jazz-zongoraművész, zeneszerző hangszerelte, a lemezmunkálatok pedig Gyulai Zsolt hangmérnök végezte. A műsor születésénél az Orfeum bábáskodott, jártunk már Debrecenben, Szegeden, Veszprémben a Rozé-Rizling Fesztiválon két ízben is. Szeptember 20-án a Muzikumban mutatjuk az NKA támogatásával elkészült lemezt olyan nagyszerű muzsikusokkal karöltve, mint Révész Richárd, Berdisz Tamás, Frey György, Kormos János és Csányi István“ – meséli Falusi Mariann.

A lemezen olyan örökzöldek öltenek új palástot, mint Cyndi Laupertől a Time After Time, Chertől az All or Nothing, Louis Armstrongtól a Somewhere Over The Rainbow vagy Leonard Cohentől a Hallelujah.

 

Falusi Mariann, Muzikum, Királyok és Királynők, NKA

 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek