Maluma EGY TELJES HÉTRE eltűnt a közösségi médiából

2020/08/28  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Ezt a mondatot többször elolvastuk a lemezmegjelenésről szóló sajtóanyagban, hogy biztos rosszul látjuk, és ÉV van ott, de nem :)

Fotó: Maluma/FB

Azt nem tudjuk, hogy mennyire esett kétségbe a rajongótábora, de mielőtt kitört volna a pánik, felbukkant egy Instagram élő videóban, és bejelentette, hogy aznap (08.20.) éjfélkor adja ki legújabb lemezét. A hír eufóriát váltott ki megszeppent rajongói körében.

A “Papi Juancho” 22 dalból áll, amelyek mindegyike a kolumbiai Medellínben és a floridai Miamiban készültek a karantén ideje alatt.

“Dalszövegeimben a medellíni szlenget használom, azért mert meg akarom mutatni a kultúrámat, és azt akarom, hogy az emberek lássák ki vagyok valójában és mit jelent az, hogy Medellínből származom” – nyilatkozta Maluma.

Az egyik dalhoz már a megjelenés előtt videó készült, de érkeznek már az újabb szövegvideók is:

 

 

 

Maluma, Papi Juancho, új album

 

 

Szólj hozzá!


A vérmes hármas az A38-on – két év után megérkezett Budapestre a Therapy?

A vérmes hármas az A38-on – két év után...

Röpke két évet kellett várnunk arra, hogy az eredetileg 2020-ra szánt 30 éves jubileumi Therapy? turné végre elérkezzen hozzánk. Így az idén...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

100 éve a Városmajorban – a szabadtéri színpad zenei programjai

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli 2022-ben. A nyár folyamán a legkülönbözőbb műfajokban alkotó előadók, s változatos dallamok, komoly- és könnyűzenei, jazz-, indie-, tradicionális, crossover és világzenei koncertek...

Ingyenes családi nap a Fesztiválzenekarral

Az Aquincumi Múzeumba várják a családokat május 28-án a Fesztiválzenekar tagjai. A népszerű Kakaókoncert és Zenevár mellett a BFZ Felfedező zenei oktatóhonlap szereplője, Sodró Eliza is játszik majd a gyerekekkel.
Új koncertek