Menopauza 1170x180

Vigasztalódjunk az '50-es évek rock n' roll és rockabilly zenéjével!

2020/03/20  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Megjelent az Egri Péter énekes-gitáros vezette Mysteri Gang "Rockin' Anthology" című új lemeze.

Vigasztalódjunk az '50-es évek rock n' roll és rockabilly zenéjével!

A zenekar eredetileg április 9-én a 23 éves Viva Las Vegas Rockabilly Weekend nagyszínpadán játszott volna ismét az amerikai közönségnek, ez azonban a járványügyi helyzettel kapcsolatban hozott hatósági intézkedések miatt 2021. áprilisában lesz megtartva. A fesztivál 2019-ben a legjobb helyi fesztiválnak járó "Best Music Festival in Las Vegas" díjat is elnyerte, ebben az évben a Mysteri Gang már egyszer fellépett az eseményen magyar zenekarként elsőnek, a nagy sikerre való tekintettel pedig nagyszínpados fellépőként hívták őket vissza.

Drukkolunk, hogy megtartsák az április fesztivált!

Az új anyag egy válogatásalbum a MYSTERY GANG 22 éves munkásságából, a kezdetektől egészen napjainkig, melyen a stúdióban frissen, élőben újra felvéve hallhatjuk a legjobb dalokat. A "studio live" a zenekar elmondása szerint előadásmódjában és hangzásában a koncerteken is megszokott lendületet idézi meg. A 17 újrafelvett dalból 16 angol, egy bónusz dal pedig magyar nyelven szólal meg.

"A felvételek hallgatása közben elvész a tér, megszűnik az idő! Már nem is fontos, hogy amerikai vagy magyar, már nem is fontos, hogy az 1950-es èvek, vagy a 21. század... Mintha egy igazán túlfűtött, élő, vad Mystery Gang koncerten lennénk! Valamikor nem is a múltban, nem is a jelenben, hanem a jövőben! Kezdődhet az időutazás?" – ajánlja a lemezt Egri Peti.

A lemezről korábban már hallható voltak az "I Got Boogie" és a "Wiggle Baby" című dalok, most pedig a "Run Chicken" is elérhető a zenekar Youtube csatornáján.

 

Mysteri Gang, új album, Egri Péter, Rockin' Anthology

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek