Elmarad a tavalyi év fesztiválja, feladta a küzdelmet a RockBalaton

2020/07/19  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

Tegnap jelentették be a szervezők, hogy elmarad az idei évre tervezett RockBalaton fesztivál, amely az éveleji szavazásunkon elnyerte az Év zenei fesztiválja 2019 címet.

Fotó: RockBalaton (Kajetán Jácint)

 

Az elmúlt napok bejelentései, korlátozásai miatt sajnos nem láttak már reményt, lehetőséget, hogy ésszerű feltételek mellett az eredeti formájában meg tudják tartani a fesztivált, noha az  utolsó utáni pillanatig dolgoztak, egyeztettek a hatóságokkal, hogy a vírushelyzet miatt fennálló szabályok betartása és a várható enyhítések reménye mellett létre tudjon jönni a rendezvény.

"Jelenleg Magyarországon a vírushelyzet következtében a zeneipar haldoklik. Ez mindenkinek nagyon rossz. Rossz Nektek, a közönségnek, a zenekaroknak, a technikusoknak, nekünk szervezőknek, a kiszolgáló személyzetnek, egyszóval mindenkinek, akik közreműködnek egy rendezvény megszervezésében, lebonyolításában. Egy ilyen rendezvény tervezése, szervezése nem néhány nap, közel egy éve szerveztük és nagyon vártuk már az idei fesztivált" – írták.

Az elővételben megváltott jegyek, bérletek természetesen érvényesek maradnak a jövő évi rendezvényre is. Akik úgy döntenek azonban, hogy nem váltják vissza belépőjegyüket – ezzel is segítve a 2021. évi RockBalaton szervezését a jelenlegi nagyon nehéz időkben –, azoknak nagyon hálásak, de azoknak, akik kérik, természetesen visszautalják a pénzt.

Nagyon sajnáljuk! Jövőre veletek ugyanott!

 

Rock Balaton, fesztivál, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


Kezdődik a Sziget: figyelem, máshol van a beléptetés!

Kezdődik a Sziget: figyelem, máshol van a beléptetés!

Két év kihagyás után ma kezdődik az idén 6 napos fesztivál olyan világsztárokkal, mint Dua Lipa, Justin Bieber, Calvin Harris vagy Stromae. Számos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mozart Planet: Ingyenes koncertsorozatot tart a Concerto Budapest a Balatonnál

A Concerto Budapest zenekar augusztus 11. és 14. között, csütörtöktől vasárnapig nyolc balatoni helyszínen, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonkeresztúron, Balatonszemesen, Hévízen, Keszthelyen, Révfülöpön, valamint Vászolyon ad ingyenes koncertet. A Mozart Planet programjában két zenekari koncert és hat kamarazenei...

A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

Három, a tudomány számára teljesen új, nyolcvanötmillió éves darázsfajt fedeztek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kutatói Ajka közelében; az egyik fajt a 30Y zenekarról nevezték el.
Új koncertek