Elmarad a tavalyi év fesztiválja, feladta a küzdelmet a RockBalaton

2020/07/19  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

Tegnap jelentették be a szervezők, hogy elmarad az idei évre tervezett RockBalaton fesztivál, amely az éveleji szavazásunkon elnyerte az Év zenei fesztiválja 2019 címet.

Fotó: RockBalaton (Kajetán Jácint)

 

Az elmúlt napok bejelentései, korlátozásai miatt sajnos nem láttak már reményt, lehetőséget, hogy ésszerű feltételek mellett az eredeti formájában meg tudják tartani a fesztivált, noha az  utolsó utáni pillanatig dolgoztak, egyeztettek a hatóságokkal, hogy a vírushelyzet miatt fennálló szabályok betartása és a várható enyhítések reménye mellett létre tudjon jönni a rendezvény.

"Jelenleg Magyarországon a vírushelyzet következtében a zeneipar haldoklik. Ez mindenkinek nagyon rossz. Rossz Nektek, a közönségnek, a zenekaroknak, a technikusoknak, nekünk szervezőknek, a kiszolgáló személyzetnek, egyszóval mindenkinek, akik közreműködnek egy rendezvény megszervezésében, lebonyolításában. Egy ilyen rendezvény tervezése, szervezése nem néhány nap, közel egy éve szerveztük és nagyon vártuk már az idei fesztivált" – írták.

Az elővételben megváltott jegyek, bérletek természetesen érvényesek maradnak a jövő évi rendezvényre is. Akik úgy döntenek azonban, hogy nem váltják vissza belépőjegyüket – ezzel is segítve a 2021. évi RockBalaton szervezését a jelenlegi nagyon nehéz időkben –, azoknak nagyon hálásak, de azoknak, akik kérik, természetesen visszautalják a pénzt.

Nagyon sajnáljuk! Jövőre veletek ugyanott!

 

Rock Balaton, fesztivál, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott Grammy-gála is

Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott...

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a nagy nyilvános események vagy csúsznak, vagy törlik őket, esetleg közönség nélkül rendezik meg: a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Michael Jackson rajongott érte, Kurt Cobain zseninek tartotta, Daniel Radcliffe megformálja: film készül Weird Al Yankovicról

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot. A Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású életrajzi produkciója lesz, és csak a Roku...

Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400 tételből álló hagyatéka

Cseh Tamás gyermekeitől 135 millió forintért vásárolta meg az előadóművész hagyatékát nemrég a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
Új koncertek