23 év után elbúcsúzik Alvintól és a mókusoktól is Csoma Viki

2021/07/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A nyíregyházi zenekar, amely egyszerű garázsbandából "zenélte fel magát" az ország egyik legnépszerűbb punk rock együttesévé, 28 éve zenél – ebből 23-at Csoma Viki basszusozott végig. Most búcsút intett a formációnak.

Fotó: Alvin és a Mókusok

"Sziasztok!! Csoma Viki vagyok az Alvin és a mókusok basszusgitárosa. 97. December 5-én volt az első koncertem, de 98-tól beszélünk arról , hogy a banda hivatalos tagja lettem. Az életem nagyobb részét, 23 évet a zenekarban töltöttem, ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést, hogy elhagyom a színpadot. Az életem egy új korszakába léptem, sokminden történt mostanában velem és szeretném más területen is kipróbálni magam. Nagy megtiszteltetés volt Magyarország legjobb zenekarában játszani, hihetetlenül szerencsés vagyok!!! Rengeteg mindent láttam, tapasztaltam és éltem meg a többiekkel, hatalmas élmény volt!!!! Rengeteg szeretetet kaptam és sok jó embert ismertem meg. Hálás vagyok mindenért! Szeressétek őket, mert baromi jók!!! Rajongóból lettem banda tag és most újra rajongó  Úgy érzem, megtaláltuk a méltó utódom , róla is hamarosan informálunk titeket. Nagyon sok sikert kívánok nekik, megérdemlik !!! A nyarat még együtt csináljuk végig és szeptember 4-én a budapesti Barba negrában fogok búcsúzni tőletek. Ölelek, puszilok mindenkit  Csomaviki" – írta a Facebookon, a saját oldalán, melyet a zenekar is megosztott, szűkszavú "Ez az újság ..." kommentárral.

Bármibe is fog, sok sikert kívánunk neki – viszlát, és kösz a halakat!

Alvin és a Mókusok, Csoma Viki, kilépés, basszusgitár

 

 

Szólj hozzá!


Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös videót

Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös...

Hamarosan megjelenik a Coldplay legújabb nagylemeze, a Music Of The Spheres. Az október 15-i kézzelfogható lemez, kazetta és cédé előtt már kijött...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Énekléssel gyógyulók léptek fel a Fesztiválzenekar koncertje előtt

Covid-rehabilitáltakból és légúti betegségben szenvedőkből álló kórus énekelt a Müpában a Budapesti Fesztiválzenekar Liszt-programja előtt a hétvégén. A dr. Várdi Katalin és Philipp György által kidolgozott SingLung módszer gyógyító hatása nemcsak fiziológiai, hanem mentális és érzelmi is.

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este pedig a város legújabb klubjaiba és különleges...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek