23 év után elbúcsúzik Alvintól és a mókusoktól is Csoma Viki

2021/07/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A nyíregyházi zenekar, amely egyszerű garázsbandából "zenélte fel magát" az ország egyik legnépszerűbb punk rock együttesévé, 28 éve zenél – ebből 23-at Csoma Viki basszusozott végig. Most búcsút intett a formációnak.

Fotó: Alvin és a Mókusok

"Sziasztok!! Csoma Viki vagyok az Alvin és a mókusok basszusgitárosa. 97. December 5-én volt az első koncertem, de 98-tól beszélünk arról , hogy a banda hivatalos tagja lettem. Az életem nagyobb részét, 23 évet a zenekarban töltöttem, ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést, hogy elhagyom a színpadot. Az életem egy új korszakába léptem, sokminden történt mostanában velem és szeretném más területen is kipróbálni magam. Nagy megtiszteltetés volt Magyarország legjobb zenekarában játszani, hihetetlenül szerencsés vagyok!!! Rengeteg mindent láttam, tapasztaltam és éltem meg a többiekkel, hatalmas élmény volt!!!! Rengeteg szeretetet kaptam és sok jó embert ismertem meg. Hálás vagyok mindenért! Szeressétek őket, mert baromi jók!!! Rajongóból lettem banda tag és most újra rajongó  Úgy érzem, megtaláltuk a méltó utódom , róla is hamarosan informálunk titeket. Nagyon sok sikert kívánok nekik, megérdemlik !!! A nyarat még együtt csináljuk végig és szeptember 4-én a budapesti Barba negrában fogok búcsúzni tőletek. Ölelek, puszilok mindenkit  Csomaviki" – írta a Facebookon, a saját oldalán, melyet a zenekar is megosztott, szűkszavú "Ez az újság ..." kommentárral.

Bármibe is fog, sok sikert kívánunk neki – viszlát, és kösz a halakat!

Alvin és a Mókusok, Csoma Viki, kilépés, basszusgitár

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek