Mamma Mia!

A HammerWorld Magazin alapító-főszerkesztője lett a Hangfoglaló új vezetője

2021/03/20  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

A 2015-ben létrejött, majd 2018-ban részben megújított, 2020 eleje óta pedig Bali Dávid által vezetett Kollégium mandátuma február végén lejárt. Az összesen 9 alprogrammal működő testület új tagjainak névsora március 19-én került ki az NKA oldalára.

Fotó: Hangfoglaló
"Minden generációnak kell a saját maga zenéje. Ha meg is újul a műfaj, lényegében ugyanazt játssza mindenki, mégis pont annyival másképp, hogy az az épp aktuális korosztályhoz szóljon. A rockzene önmagát tartja fenn, tehát hülyeség a rock haláláról beszélni" – mondta Cselőtei László a  Rockstar magazinnak.
A Programirodán dolgozó kollégák közül a közelmúltban távozott Bajnai Zsolt igazgató, Boross Zoltán irodavezető és Bali Dávid HOTS vezető.
A Hangfoglaló Programiroda, amely az NKA Kollégiumának operatív szolgáltató egységeként működött az elmúlt években (magában foglalva a HOTS – Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportirodát) a következő  felállásban folytatja munkáját.

A Kollégium új vezetője Cselőtei László, zenei újságíró, szövegíró, grafikus, zeneipari vállalkozó lett, a legtöbben talán a hazai rock-metal színtér meghatározó médiuma, a HammerWorld Magazin alapító-főszerkesztőjeként ismerhetik.

"Természeti katasztrófa áldozataivá váltunk, és miközben, ha bárhol az országban földrengés miatt zárt volna be egy üzem, rengetegen segítettek volna, mi egyelőre nem érezzük a társadalmi szolidaritást"nyilatkozott a Népszavának júliusban Podlovics Péter.

A Kollégium további tagjai:

  • Berta Zsuzsa, az A38 Hajó Budapest marketing vezetője,
  • Dénes Adél, a Petőfi Irodalmi Ügynökség keretein belül működő HOTS és Hangfoglaló Programiroda szakmai programigazgatója, az Anna & the Barbies volt menedzsere,
  • Podlovics Péter koncertszervező, menedzser, az XLNT Booking & Records ügyvezetője, a Quimby ex-menedzsere, illetve az Ivan and the Parazolt, az Európa Kiadót, Ripoff Raskolnikovot és Little G. Weevill-t képviselő menedzseriroda vezetője, és maga
  • Little G Weevil (Szűcs Gábor), blues gitáros, énekes, zeneszerző, producer.

 

NKA, Hangfoglaló Program, elnökség, Podlovics Péter, Cselőtei László

 

 

Szólj hozzá!


Jégkirálynő hamarosan elfoglalja trónját a Budapest Parkban

Jégkirálynő hamarosan elfoglalja trónját a Budapest...

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is szélesre tárja kapuit a Budapest Park Jégvilága. Ennek az ékköve egy korcsolyapálya, ami idén még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Idén nyáron is DÉJÀ VU-nk lesz

Ha valaki nem előz be, a 2023-as fesztiválszezon június elején kezdődik, méghozzá az ország legnagyobb retró bulifolyamával, a szegedi DÉJÀ VU fesztivállal, június 1-3-között, az újszegedi partfürdőn.

Négy Grammy-díjas előadó, közel 40 fellépő, több mint 50 koncert: Veszprém Blues Fesztivál

Koncertekkel, kiállításokkal, workshopokkal és beszélgetésekkel várja az érdeklődőket 2023. április 13. és 16. között a műfaj eddigi legnagyobb magyarországi eseménye, a Veszprém Blues Fesztivál.
Új koncertek