A HammerWorld Magazin alapító-főszerkesztője lett a Hangfoglaló új vezetője

2021/03/20  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

A 2015-ben létrejött, majd 2018-ban részben megújított, 2020 eleje óta pedig Bali Dávid által vezetett Kollégium mandátuma február végén lejárt. Az összesen 9 alprogrammal működő testület új tagjainak névsora március 19-én került ki az NKA oldalára.

Fotó: Hangfoglaló
"Minden generációnak kell a saját maga zenéje. Ha meg is újul a műfaj, lényegében ugyanazt játssza mindenki, mégis pont annyival másképp, hogy az az épp aktuális korosztályhoz szóljon. A rockzene önmagát tartja fenn, tehát hülyeség a rock haláláról beszélni" – mondta Cselőtei László a  Rockstar magazinnak.
A Programirodán dolgozó kollégák közül a közelmúltban távozott Bajnai Zsolt igazgató, Boross Zoltán irodavezető és Bali Dávid HOTS vezető.
A Hangfoglaló Programiroda, amely az NKA Kollégiumának operatív szolgáltató egységeként működött az elmúlt években (magában foglalva a HOTS – Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportirodát) a következő  felállásban folytatja munkáját.

A Kollégium új vezetője Cselőtei László, zenei újságíró, szövegíró, grafikus, zeneipari vállalkozó lett, a legtöbben talán a hazai rock-metal színtér meghatározó médiuma, a HammerWorld Magazin alapító-főszerkesztőjeként ismerhetik.

"Természeti katasztrófa áldozataivá váltunk, és miközben, ha bárhol az országban földrengés miatt zárt volna be egy üzem, rengetegen segítettek volna, mi egyelőre nem érezzük a társadalmi szolidaritást"nyilatkozott a Népszavának júliusban Podlovics Péter.

A Kollégium további tagjai:

  • Berta Zsuzsa, az A38 Hajó Budapest marketing vezetője,
  • Dénes Adél, a Petőfi Irodalmi Ügynökség keretein belül működő HOTS és Hangfoglaló Programiroda szakmai programigazgatója, az Anna & the Barbies volt menedzsere,
  • Podlovics Péter koncertszervező, menedzser, az XLNT Booking & Records ügyvezetője, a Quimby ex-menedzsere, illetve az Ivan and the Parazolt, az Európa Kiadót, Ripoff Raskolnikovot és Little G. Weevill-t képviselő menedzseriroda vezetője, és maga
  • Little G Weevil (Szűcs Gábor), blues gitáros, énekes, zeneszerző, producer.

 

NKA, Hangfoglaló Program, elnökség, Podlovics Péter, Cselőtei László

 

 

Szólj hozzá!


Lovasival zár a MAI DAL, igyekezz!

Lovasival zár a MAI DAL, igyekezz!

Május 17-én zár a Mai Dal szervezésében létrejött mesterkurzus-sorozat, amely azt vállalta, hogy hat alkalommal hat különböző releváns...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Havasi, Edda, Follow the Flow, Demjén Ferenc az ingyenes Vál-Völgyi Zsúron

Június első hétvégéjén tartják a 6. Vál-völgyi Zsúrt az Alcsúti Arborétumban. Az első pillantásra is magas költségvetésű ingyenes rendezvényen koncertek, gasztrobemutatók, gyerekprogramok, sportesemények várják az odalátogató családokat. Mindkét napon koncertek is lesznek, népszerű fellépőkkel.

Jövőre Ukrajna rendezi az Eurovíziót

"Véget ért a 2022-es Eurovíziós dalfesztivál. A fesztivált a fogadóirodák által régóta első helyre sorolt Ukrajna nyerte" – írta Magyarország legnagyobb Eurovízió-rajongója, az ESC blog.
Új koncertek
Ecce Gratum IV./2.
Cherry koncert
Cherry koncert
Budapest 
Kovács Kati...
Kovács Kati...
Veszprém 
Koncz Zsuzsa koncert
Koncz Zsuzsa koncert
Székesfehérvár 
Trio Sideris
Trio Sideris
Budapest 
ORGONAKONCERT
ORGONAKONCERT
Kaposvár