A Honeybeast is bepálinkázott (szmájli)

2021/09/29  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Honeybeast is csatlakozik a Hősök, a Jónás Vera Experiment, a Margaret Island és a Turbo mellé: egy új meggypálinka a zenekar egyik leghíresebb slágerének címét fogja viselni: BÓDOTTÁ.

Fotó: Honeybeast/FB

Az Egyszer volt-pálinkaprojekt tavaly indult a zene világnapján, azzal a céllal, hogy valós segítséget nyújthassanak a zenészeknek.  A 2020-as év senkinek sem volt egyszerű, de talán a zeneipar sínylette meg legjobban, hiszen kimaradt a teljes koncertszezon. Éppen ezért „mindenki ott segít, ahol tud” jeligével egy zenerajongó csapat, megálmodta azt a pálinkacsaládot, mellyel a közönség immáron egy éve közvetlenül támogathatja a kiválasztott zenekarokat: aki pl. a Hősöket szereti, az birspálinkát vegyen, aki a Honeybeastért rajong, az meggyet... :)

Bár nem volt egyszerű a dolguk, ahogy előrukkoltak vele, rögtön bezárták a vendéglátó és szórakozóhelyeket... Azóta persze már javult a helyzet. A zenekarral épp egy fesztiválon ismerkedtek meg

„Boldogan fogadtuk el a felkérést és reméljük, hogy a jövőben legalább akkora örömet fog okozni másoknak is, mint nekünk!” – kommentálta a rendhagyó kollabot Tarján Zsófi, a zenekar énekese.

Az új ízt maga a zenekar választotta ki, a közönség pedig először a Budapest Parkban, a csapat október 13-i koncertjén kóstolhat bele a folyékony Bódottágba.

 

Honeybeast, pálinka, Budapest Park

 

 

Szólj hozzá!


Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

Hangol már a zenekar – Lovasi András új...

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Jön a MUSE Sopronba!

Már a Volt Fesztivál 2022-es fellépőinek listáján a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon és Yungblud. Mindez jövőre, június 21 és 25 között, Sopronban.

A jövőben a harmadik oltáshoz fogják kötni a védettségi igazolványt

Egy idő után... Hogy ez valójában egy napot, egy hetet, egy hónapot vagy egy évet jelent (a szám tetszőlegesen cserélhető), ahhoz a Telex cikke sem juttatott közelebb minket.
Új koncertek