A Honeybeast is bepálinkázott (szmájli)

2021/09/29  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Honeybeast is csatlakozik a Hősök, a Jónás Vera Experiment, a Margaret Island és a Turbo mellé: egy új meggypálinka a zenekar egyik leghíresebb slágerének címét fogja viselni: BÓDOTTÁ.

Fotó: Honeybeast/FB

Az Egyszer volt-pálinkaprojekt tavaly indult a zene világnapján, azzal a céllal, hogy valós segítséget nyújthassanak a zenészeknek.  A 2020-as év senkinek sem volt egyszerű, de talán a zeneipar sínylette meg legjobban, hiszen kimaradt a teljes koncertszezon. Éppen ezért „mindenki ott segít, ahol tud” jeligével egy zenerajongó csapat, megálmodta azt a pálinkacsaládot, mellyel a közönség immáron egy éve közvetlenül támogathatja a kiválasztott zenekarokat: aki pl. a Hősöket szereti, az birspálinkát vegyen, aki a Honeybeastért rajong, az meggyet... :)

Bár nem volt egyszerű a dolguk, ahogy előrukkoltak vele, rögtön bezárták a vendéglátó és szórakozóhelyeket... Azóta persze már javult a helyzet. A zenekarral épp egy fesztiválon ismerkedtek meg

„Boldogan fogadtuk el a felkérést és reméljük, hogy a jövőben legalább akkora örömet fog okozni másoknak is, mint nekünk!” – kommentálta a rendhagyó kollabot Tarján Zsófi, a zenekar énekese.

Az új ízt maga a zenekar választotta ki, a közönség pedig először a Budapest Parkban, a csapat október 13-i koncertjén kóstolhat bele a folyékony Bódottágba.

 

Honeybeast, pálinka, Budapest Park

 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek