A Kodaline európai turnéja az Akváriumot is érinti

2022/06/01  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

2022-ben ismét Európában turnézik a Kodaline. Nem csoda: legutóbbi studióalbumuk, a ‘One Day At A Time’ óriási népszerűségnek örvend, jelenleg több, mint 300 millióan streamelték a lemezt, YouTube-on pedig már több, mint 150 millió megtekintésnél jár. A zenekar év végén, októberben és novemberben látogat ismét Európába.

Fotó: Kodaline/FB

Az ír rockzenekar eredetileg 21 Demands néven alakult 2005-ben, majd 2012-ben vette fel jelenlegi nevét.

A tagok:

  • Steve Garrigan,
  • Mark Prendergast,
  • Vincent May és
  • Jason Boland.

A ‘One Day At A Time’ a zenekar negyedik albuma, mely 2020-ban jelent meg és egy új fejezetet nyitott a banda életében, amire eddig sem lehetett panasz: három #1-es album Írországban, két TOP 5-ös album az Egyesült Királyságban és több mint 2 milliárdos hallgatottság a Spotify-on. 2019-ben a Kodaline karrierje talán legnagyobb helyszínein lépett fel. Szülővárosukban, Dublinban például két sold-outos szabadtéri bulit csináltak a St. Anna’s Parkban, a tíz állomásos UK-turnéjuk pedig egy telt házas londoni show-val csúcsosodott ki a Roundhouse-ban. Aztán jött 2020, és ők is kényszerpihenőre vonultak...

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ismét turnéra indulunk, és most valami olyannal készülünk, amire korábban még nem volt példa. Nagyon büszkék vagyunk a show-ra, ez valami olyan lesz, amit nagyon régóta szerettünk volna összehozni. Reméljük, hogy a közönség is ugyanannyira fogja élvezni majd, mint mi” – nyilatkozta a zenekar.

A csaknem 30 állomásból álló koncertkörút október 22-én ér az Akváriumba, a jegyek értékesítése már elindult.

 

Kodaline, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek