Mamma Mia!

A rendezvényszakmában dolgozol? Akarsz róla beszélni?

2022/09/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány és a Hétfa Kutatóintézet közös kutatást indított annak érdekében, hogy feltárja a rendezvényszakmai karrierutakhoz szükséges készségeket és tanulható ismereteket. A kérdőívre a válaszokat a meghosszabbított határidőig, szeptember 30-ig várják.

A fotó illusztráció (Alex Green/pexels)

A hazai rendezvényszektort jelenleg sújtó munkaerőhiány kontextusában a kutatás célja, hogy feltárja a szakmában rendezvényszervezőként való elhelyezkedéshez és boldoguláshoz, a hosszú távú karrierhez szükséges készségeket és tanulható, képzések keretében elsajátítható ismereteket. Pontosabb képet kíván adni a rendezvényszervezéssel és abban dolgozók végzettségéről, a bejárható szakmai életútról, illetve arról, hogy a képzési oldal hogyan tud hozzájárulni a munkaerőhiány enyhítéséhez. A kutatás célja feltérképezni mind a munkavállalók, a rendezvényszervezők, mind a munkáltatók, a rendezvényszervezési profillal rendelkező vállalkozások vezetőinek meglátásait, gyakorlati tapasztalatait.

A kérdőívek kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe, a kitöltéséhez számítógép használata javasolt, de telefonról is működik. A kérdőívre a válaszokat a meghossszabbított határidőig, szeptember 30-ig várják. A munkáltatói vagy vezetői kérdőívet az alábbi linken, míg a munkavállalói vagy rendezvényszervezői kérdőív itt elérhető. 

Magyar Turisztikai Program Alapítvány, Hétfa Kutatóintézet, rendezvényszektor, kutatás, kérdőív

 

 

Szólj hozzá!


Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb...

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)

A valaha celluloidra vitt leggyötrelmesebb jelenet – Hugh Grant utálta a táncolást az Igazából szerelemben

"Kiestem a ritmusból, főleg az elején, amikor a seggemet riszálom..." – sztár a mai napig morog amiatt, hogy táncolásra "kényszerítették" a filmben, amely nélkül 20 éve nincs karácsony.
Új koncertek