A Road Movie Budapestre ért: Ivan & The Parazol – Mást vártam

2021/06/08  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Budapestet mutatja be a a 11. Road Movie film, amelynek az Ivan & The Parazol Mást vártam című száma adja a zenei alapot.

A Road Movie Budapestre ért: Ivan & The Parazol – Mást vártam

Budapest ezernyi dalt és videót ihletett már – a margitszigeti zenélő szökőkútnak külön Budapest-blokkja is van –  mégis tud újat mutatni minden dalban és képen. Az Ivan & The Parazol és Miki357 Budapest ismét egy új, kicsit karcos, nem imázsfilmes, de annál dögösebb arcát mutatja abban videóklipben, amely a Road Movie klipsorozat első idei, sorban a tizenegyedik alkotása. A videóban feltűnnek a főváros közismert látványosságai, mint a Halászbástya, a Várkert Bazár, de olyan kevésbé ismert helyszínek, sőt apró részletek, neonok, szobrok, lépcsőházak, amik mellett elmennénk, együtt mégis egy izgalmas és vonzó Budapestet mutatnak meg. A képeket a zenekar tagjai kötik össze, akik egy fotós társaságában járják a várost.

Idén még öt Road Movie dal és klip várható, melyeken már dolgozik a sorozatot jegyző VOLT FILM. A 2019-ben indult sorozat küldetése dalokon és klipeken át bemutatni Magyarország és a Kárpát-medence tájait, ismert és kevésbé ismert vidékeket, a Balatont, a Mátrát, Tolna megyét, vagy a vajdasági Kishegyest, a gyergyói havasokat. A videoklipek mellé minden helyszínen egy-egy Road Movie Guide útifilm is készül, ahol a klipek hátterében feltűnő tájak főszereplővé lépnek elő.

„Idén ez az első Road Movie alkotás, hiszen a pandémia a mi munkánkat is lelassította. Azonban most egyszerre további négy alkotáson dolgozunk. Közülük kettő igazán nagyszabású, „allstars-együttműködés”. Az egyik Sopront mutatja be, annak apropóján, hogy 100 éve tartották a népszavazást, amikor eldőlt, hogy Sopron a leghűségesebb városként magyar marad. A másik dal az LGT klasszikus dalát, a „Miénk itt a tér” címűt dolgozza fel, sok fiatal művésszel és élő legendákkal, például az LGT tagjaival. Ezekben a napokban Miskolcon és a környékén forgatunk a Bohemian Betyars-szal, a nyár végére pedig elkészül az a film és klip, amellyel Siklósi Örsre, az AWS tragikusan fiatalon meghalt énekesére emlékezünk. Örs és az AWS készített egy csodaszép dalt a Road Movie számára, amelyet korábban nem publikáltunk és a klipet se tudtuk sajnos időben, vele együtt elkészíteni. Azt remélem, ez egy méltó emlék lehet majd a rajongók és az őt szeretők számára” – mondta el Lobenwein Norbert, a Road Movie producere.

A Koncert.hu cikkei a Road Movie eddigi állomásairól itt

 

Road Movie, Ivan & The Parazol

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek