A SLIPKNOT új lemeze megelőzte Ed Sheerant

2019/08/21  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

Az együttes 18 éve először került újra a listák élére, jelenleg épp Ed Sheerant előzte meg.

Fotó: Slipknot/FB

A közelmúktban a metálegyüttes koncertje közben a földre esett, majd meghalt egy 62 éves férfi az Illinoisban. A lapnak nyilatkozó szemtanúk azt mondták, a férfi élvezte a koncertet, részt vett a pogóban is, de egyszer talán túl erősen találta el valaki, amitől a földre esett és rohama lett. (Forrás: Index)

A Slipknot legújabb lemeze, a We Are Not Your Kind foglalkoztatta leginkább az elmúlt hetekben a metál közösséget, de úgy tűnik, megérte a sok várakozás, ugyanis óirásit megy az album.

A zenekart az új albuma 18 év után juttatta ismét a listák élére, ahonnan Ed Sheerant küldték hátrébb. A Szigeten is fellépő énekes a nyáron megjelent No.6 Collaborations Project című lemezével vezette a brit listákat, egészen mostanáig. A WANYK azután került fel az első helyre, hogy a megjelenésének hetén több, mint 31,800 eladást generált.

 

Ez egyébként az ötödik lemezük, amely a top 5-be került, de ezen kívül csupán egyetlen albummal sikerült listavezetőnek lenni, ez pedig az Iowa volt.

Még egy érdekesség: a We Are Not Your Kind az ötödik heavy metal lemez az évtizedben, amely az első helyet csípte el. (Az Iron Maiden, az Avenged Sevenfold, és a Black Sabbath lemezei után).

Az augusztus 9-én megjelenz lemezt meghallgathatjátok spotifyon.

A hír forrása

 

Slipknot, új album, We Are Not Your Kind, Ed Sheeran

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek