Menopauza 1170x180

A The Killers is beszállt a Hand Washing Challenge 2020-ba

2020/03/19  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

A kihívás (by James Corden) lényege, hogy kézmosás közben énekelni kell, erről több poszt is született, sok dal refrénje pontosan annyi idő, amennyi ajánlott egy alapos kézmosásra (kb. 20 mp).

A The Killers is beszállt a Hand Washing Challenge 2020-ba

A kihívásban Gloria Gaynor is részt vett, aki az I Will Survive-ra mosott kezet, és mutatott jó példát, egy kis vidámságot csempészve a mindennapokba ezekben a vészterhes időkben.

Elfogadta a kihívást többek között a The Killers is, akiknek örökzöld slágerét, a Mr.Brightside-ot az Olaszországban karanténban lévő emberek énekelték közösen, de kiderült, a videó nem valódi, csak alá lett vágva a dal, ahogyan a képaláírásból is láthatjuk (“Ez nem igazi…. de ez igen” - utalva a második, kézmosós videóra).

 

A zenészek közül a kézmosáson kívül többen is az otthonmaradásra buzdítanak, például Lady Gaga, aki posztjában leírta, beszélt néhány orvossal a témáról, mindenki azt ajánlotta, hogy ne találkozzon 65 év felettiekkel, illetve kerülje a rendezvényeket és maradjon otthon. Azt is írta, bár szívesen találkozna szüleivel, nagymamáival, de mindenki érdekében az a felelős magatartás, ha otthon marad kutyusaival. A végén hozzátette:

“Bízzatok bennem, beszéltem Istennel, azt mondta, minden rendben lesz.”

Szintén otthonmaradásra buzdít mindenkit többek között Ricky Martin, Lizzo, Diplo és Hayley Williams is.

Amennyiben ti is beszállnátok a kézmosós challenge-be, csak bátorítani tudunk benneteket!

Hand Washing Challenge, The Killers

 

 

Szólj hozzá!


Zséda nyitja Ed Sheeran budapesti koncertjét szombaton

Zséda nyitja Ed Sheeran budapesti koncertjét szombaton

A brit sztár menedzsmentje már hetekkel ezelőtt felvette a kapcsolatot a magyar énekesnővel, aki alig várta, hogy elárulhassa közönségének a titkot.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Megérkezett a FEZEN színpadainak részletes programtáblája!

Idén is rengetek fellépővel, stíluskavalkáddal, és a már jól bevált helyszínnel vár mindenkit Székesfehérvár legnépszerűbb fesztiválja, az idén 27. évét ünneplő FEZEN. A 2024-es kínálat legnagyobb durranásának a techno-király Scooter formáció bulija ígérkezik, de természetesen a hagyományokhoz hűen a keményebb zenét...

Sokkal több rendőr lesz a bulinegyedben éjszakánként

Rengeteg rendőrt vezényelnek az utcára – hétvégén és éjszaka is erősítik a rendőri jelenlétet a budapesti bulinegyedben – írja a Pénzcentrum.
Új koncertek