Menopauza 1170x180

A The Killers is beszállt a Hand Washing Challenge 2020-ba

2020/03/19  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

A kihívás (by James Corden) lényege, hogy kézmosás közben énekelni kell, erről több poszt is született, sok dal refrénje pontosan annyi idő, amennyi ajánlott egy alapos kézmosásra (kb. 20 mp).

A The Killers is beszállt a Hand Washing Challenge 2020-ba

A kihívásban Gloria Gaynor is részt vett, aki az I Will Survive-ra mosott kezet, és mutatott jó példát, egy kis vidámságot csempészve a mindennapokba ezekben a vészterhes időkben.

Elfogadta a kihívást többek között a The Killers is, akiknek örökzöld slágerét, a Mr.Brightside-ot az Olaszországban karanténban lévő emberek énekelték közösen, de kiderült, a videó nem valódi, csak alá lett vágva a dal, ahogyan a képaláírásból is láthatjuk (“Ez nem igazi…. de ez igen” - utalva a második, kézmosós videóra).

 

A zenészek közül a kézmosáson kívül többen is az otthonmaradásra buzdítanak, például Lady Gaga, aki posztjában leírta, beszélt néhány orvossal a témáról, mindenki azt ajánlotta, hogy ne találkozzon 65 év felettiekkel, illetve kerülje a rendezvényeket és maradjon otthon. Azt is írta, bár szívesen találkozna szüleivel, nagymamáival, de mindenki érdekében az a felelős magatartás, ha otthon marad kutyusaival. A végén hozzátette:

“Bízzatok bennem, beszéltem Istennel, azt mondta, minden rendben lesz.”

Szintén otthonmaradásra buzdít mindenkit többek között Ricky Martin, Lizzo, Diplo és Hayley Williams is.

Amennyiben ti is beszállnátok a kézmosós challenge-be, csak bátorítani tudunk benneteket!

Hand Washing Challenge, The Killers

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek