A The Killers is beszállt a Hand Washing Challenge 2020-ba

3 hete  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

A kihívás (by James Corden) lényege, hogy kézmosás közben énekelni kell, erről több poszt is született, sok dal refrénje pontosan annyi idő, amennyi ajánlott egy alapos kézmosásra (kb. 20 mp).

A The Killers is beszállt a Hand Washing Challenge 2020-ba

A kihívásban Gloria Gaynor is részt vett, aki az I Will Survive-ra mosott kezet, és mutatott jó példát, egy kis vidámságot csempészve a mindennapokba ezekben a vészterhes időkben.

Elfogadta a kihívást többek között a The Killers is, akiknek örökzöld slágerét, a Mr.Brightside-ot az Olaszországban karanténban lévő emberek énekelték közösen, de kiderült, a videó nem valódi, csak alá lett vágva a dal, ahogyan a képaláírásból is láthatjuk (“Ez nem igazi…. de ez igen” - utalva a második, kézmosós videóra).

 

A zenészek közül a kézmosáson kívül többen is az otthonmaradásra buzdítanak, például Lady Gaga, aki posztjában leírta, beszélt néhány orvossal a témáról, mindenki azt ajánlotta, hogy ne találkozzon 65 év felettiekkel, illetve kerülje a rendezvényeket és maradjon otthon. Azt is írta, bár szívesen találkozna szüleivel, nagymamáival, de mindenki érdekében az a felelős magatartás, ha otthon marad kutyusaival. A végén hozzátette:

“Bízzatok bennem, beszéltem Istennel, azt mondta, minden rendben lesz.”

Szintén otthonmaradásra buzdít mindenkit többek között Ricky Martin, Lizzo, Diplo és Hayley Williams is.

Amennyiben ti is beszállnátok a kézmosós challenge-be, csak bátorítani tudunk benneteket!

Hand Washing Challenge, The Killers

 

 

Szólj hozzá!


És akkor 1970. április 10-én Paul McCartney bejelentette a Beatles feloszlását

És akkor 1970. április 10-én Paul McCartney...

Ezen a pont 50 évvel ezelőtti napon jelent meg az a bizonyos interjú Paul McCartney-val, amelynek még a kérdéseit is a zenész írta. McCartney így...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál hogy reagál a kialakult helyzetre.

Sandra, Boney’M, Sabrina, Fancy – Bazinagy retróparti lesz az Arénában

Hetek óta nem fordult elő velünk ilyesmi: koncertet ajánlunk... Az elütésekért bocs, könnyektől elhomályosult tekintettel verjük a billentyűket... :)

Parádés filmfőszerepet kapott Lady Gaga – megvan a bemutató időpontja is

Bár a többi hollywoodi stúdióhoz hasonlóan az MGM produkciói is leálltak, bemutatóit elhalasztották, a stúdió új főnöke, Michael De Luca nem tétlenkedik: új produkciók előkészületeibe vágott bele. A Ridley Scott Gucci-filmjéért folyó küzdelemben az MGM állítólag azzal utasította maga mögé a Netflixet, hogy a rendezőnek...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek