Ariana Grande a legjobban kereső női előadó a világon

2020/06/08  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

Igaz, összességében "csak" a harmadik legtöbbet kereső zenész 72 millió dolláros (22 milliárd forintos) éves bevétellel, lehet tippelni, ki az első...

Ariana Grande a legjobban kereső női előadó a világon

Talált, süllyedt: Kanye West vezeti a legjobban kereső zenészek Forbes-listáját. A magazin aktuális összeállítása szerint West az elmúlt évben az összes celeb között is a második legjobban megfizetett híresség lett.

A Forbes nemrég közzétett listája szerint a legnagyobb bevétele 590 millió dollárral (180 milliárd forinttal) Kylie Jennernek volt a celebek táborában. A szaklap elemzője ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy a kozmetikai cégével meggazdagodott 22 éves híresség elképzelhető, hogy nem mondott igazat vagyonáról, ez így eléggé körbeírja azt a tényt, hogy hamis adóbevallásokat adott le...

Kanye West ebben a rangsorban a második helyet szerezte meg 170 millió dollárral (52 milliárd forinttal). A Variety.com cikke azonban kiemelte, hogy a zenészek közül mégis West teljesített magasan a legjobban, a lista következő zenésze ugyanis a 13. helyen szereplő Elton John 81 millió dollárral (25 milliárd forinttal). A brit sztár ezzel a bevétellel a zenészek listáján West mögött a második helyen szerepel.

A Jonas Brothers 68,7 millió dollárral (21 milliárd forinttal) a negyedik, a Chaninsmokers pedig 68 millió dollárral (20,7 milliárd forinttal) az ötödik a zenészek Forbes-listáján.

A zenészek többsége bevétele nagyobb részét turnézással szerzi, ám idén a koronavírus-járvány miatt minden nagyobb koncertkörutat el kellett halasztani vagy le kellett fújni. A Forbes által készített idei összesítés tehát rendhagyó állapotokat tükröz.

West bevételei nem a zenei tevékenysége miatt ilyen kiugróak: a legtöbbet Yeezy elnevezésű sneaker márkájával keresi. A zenei listán a bevételei alapján a 7. Taylor Swift, a 12. Jay-Z, a 15. Drake vagy a 18. Rihanna is hasonlóképpen több lábon áll az üzleti életben.

Ariana Grande nem oly rég egy nem akármilyen kollabban szerepelt, amit a YouTube-on már 90 milliónál is többen megnéztek:

 

Forbes lista, Ariana Grande, Kanye West, Elton John, Jonas Brothers, Chaninsmokers

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek