Menopauza 1170x180

Ariana Grande a Titanic után átült James Corden autójába is

2018/08/17  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

A beszólogatásairól híres amerikai énekesnő duplázott James Cordennél, ugyanis első körben a Titanic című film rövidített változatával szórakoztatta a nagyérdeműt, majd ezek után a legendás dalolászós kocsiban eresztette ki nem mindennapi hangját.

Fotó: YouTube

Ariana Granderól sok mindent el lehetne mondani, de azt biztosan nem, hogy az élő műsoros énekléssel gondjai adódnának. Mindennek ékes bizonyítéka az a kettő darab videó, amiben James Cordennel bohóckodik a stúdióban, majd a már jól ismert karaoke autóban.

A The Late Late Show aktuális adásában Ariana és James a közkedvelt Titanic című film leglényegesebb pillanatait játszák el 13 felvonásban, 13 abszolút oda nem illő dal kíséretében. (Illetve csak 12 a kakukktojások száma, hisz az utolsó dal eredetileg is szerepelt a filmben.) Azt eddig is tudtuk hogy Cordennek nem kell a szomszédba kopogtatnia humorért, de egészen meglepő, hogy az amúgy ránézésre kissé pikírtnek tűnő énekesnő is simán belement az ökörködésbe.

Az elhangzó dalrészletek eredi változatainak előadója és címe sorrendben:

1. Come Sail Away - Styx,

2. Rich Girl - Hall & Oates,

3. The Way I Are - Timbaland,

4. Learn To Fly - Foo Fighters,

5. Just Dance - Lady, Gaga,

6. Steal My Girl - One Direction,

7. Shape of You - Ed Sheeran,

8. Ride Wit Me - Nelly,

9. Ice Ice Baby - Vanilla Ice,

10. Timber - Pitbull ft. Ke$ha,

11. Never Gonna Give You Up - Rick Astley,

12. Bye Bye Bye - NSYNC,

13. My Heart Will Go On - Celine Dion

Két nappal később került fel a YouTube-ra a már hagyományos autókázós, beszélgetős, dalolászós változatú műsorrészlet, ahol többek közt megtudhattuk, hogy Ariana kiválóan utánozza Celine Diont, imádja a Broadway-darabokat, és kétéves korában cápa témájú szülinapi bulival lepték meg a rokonok. Majd később egy gyorsétterembe is betértek némi elemózsiáért, a helyiek legnagyobb meglepetésére.

A másik friss hírünk az előadóval kapcsolatban nem annyira vidám. Ariana Grande Jimmy Fallon Tonight Show-jának vendége volt, és eredetileg új albumáról adott volna elő egy számot, de Aretha Franklin halála miatt a házigazda rávette, hogy énekelje el a Natural Womant Franklintől – írja a 24.hu. Minden tiszteletünk a zenekaré, a vokalistáké és az énekesnőé, hogy spontán ilyen produkcióval tudtak előállni...

Ariana Grande, James Corden, The Late Late Show, Carpool Karaoke, Titanic

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek