Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

2018/07/22  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.

Fotó: AS/FB

A frontember, M. Shadows az együttes európai turnéja során kapott vírusos fertőzést (amely nemrég ért véget, június 30-án például a Volt fesztiválon léptek fel). Ahogyan egyre romlott az állapota (és ezzel együtt a hangszálai), nem volt más választásuk, mint lemondani a teljes End Of The World elnevezésű turnét.

Shadows a honlapjukra és a közösségire is posztolta a nyilatkozatot, amelyben elnézést kér, hogy ennyire váratlanul kellett meghozniuk egy ilyen döntést, illetve biztosítja a rajongókat, hogy mindent megtett azért, hogy mihamarabb rendbe jöjjön, de most egyszerűen nem tud nekik énekelni. Ellenséges, negatív, csalódott kommentek helyett csupa jókívánság, pozitív és kedves üzenet olvasható.

“Az ilyen döntések nagyon nehezek számomra. Már régóta vártam ezt a turnét. Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóktól, akik időt és pénzt áldoztak arra, hogy jegyet vegyenek, és szállást keressenek a koncerthelyszínek környékén. Bocsánatot kérek a stábunktól, és a többi zenekartól is, akik részt vettek volna a turnén.”

Úgy tűnik, akkora a kár az énekes hangszálaiban, hogy jelenleg egyáltalán nincs énekangja. Szteroidok szedése mellett egy hét alatt a duzzanat felszívódott, így láthatták meg, hogy mi okozta a bajt: egy vérhólyag keletkezett a hangszálakon, ami lehetetlenné teszi a hangszálak megfelelő rezegtetését. Az orvosok szerint 3 hónap pihentetés mellett teljesen felépülhet, és visszanyerheti hangját.

A jegyek árát természetesen visszatérítik.

Innen a távolból is jobbulást kívánunk M. Shadows-nak!

Avenged Sevenfold, M. Shadows, betegség, turné, lemondás

 

 

Szólj hozzá!


EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek