Békés válás: 17 év után először tagot cserél a ROAD

2021/03/16  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Road bejelentette, hogy Szabó Erik dobos és a zenekar útjai elválnak. Mindkét fél közleményben kommentálta a történést.

Minden jót, Erik!

Erik közleménye

Kedves Mindenki!Az elmúlt időszakban sok minden történt körülöttem, körülöttünk, ami egy kis megállásra és gondolkozásra kényszerített. Meghoztunk egy döntést, ami, úgy vélem, jelenleg megkerülhetetlen számomra, így 17 év után a zenekarral közös utunk külön válik.

Az utóbbi időben egyre több késztetést éreztem arra, hogy valami újba kezdjek, valami újat engedjek be az életembe. Tudom, hogy változtam, de ugyanúgy a körülmények is megváltoztak, amikhez alkalmazkodnom kellett, és ezáltal teljesen máshogy látom már a világot magam körül, más dolgok kerültek a fontossági lista élére.

A továbbiakban szeretnék első sorban az egészségemre, a magánéletemre, a családomra koncentrálni, most ez a legfontosabb számomra. Szeretném újabb kihívások elé állítani magam, fejlődni, az élet más területein is sikereket elérni.Szerettem zenélni, szerettem a színpadon állni, és szerettem azt az utat, amin Ti végigkísértetek engem, de itt az ideje, hogy másban is kipróbáljam magam.

Az elmúlt 17 év a Road zenekar tagjaként igazi hullámvasút volt, sosem unatkoztunk, rengeteget dolgoztunk együtt, aminek meg is lett az eredménye. És ezúton szeretnék a srácoknak további sikereket, sok erőt és boldogságot kívánni!De mindenek előtt köszönöm Nektek a támogatást, a Ti szeretetetek nélkül a zenekar és én sem lehetnék ott, ahol...


A ROAD közleménye

Kedves Barátok, Rajongók, Szimpatizánsok, Kíváncsiskodók!

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett kalandos kis életünk.

Egyetértésben úgy határoztunk, hogy 17 év után Erik, és a ROAD zenekar útjai a mai nappal elválnak. Most békében, barátságban elbúcsúzunk egymástól és külön utakon folytatjuk tovább az életünket. 

Azt éreztük magunkon egy ideje, hogy már nem olyan hévvel álltunk Erikkel egy-egy új kihívás elé, nem volt már az a régi tűz, az a rendületlen, együtt győzni akarás, se az a hit se az az erő, mint ami régen. Fontos, hogy az ember úgy élje az életét, azt az utat járja, ami boldoggá teszi, ahol megleli a lelki békét, ami feltölti, ami élteti! 

Mi hárman, Imi, Goya és Máté, ahogyan eddig is, ezután is megyünk és csináljuk tovább, éljük az álmainkat a ROAD-ban! Készül az új nagylemez, hamarosan sok izgalmas infóval jelentkezünk, mutatunk majd új dalt, új klipet és azt is eláruljuk, mikorra várható az új album. 

Eriknek pedig ezúton kívánunk boldogságot, békét és sikereket a jövőben! 

Kérjük tartsátok tiszteletben és fogadjátok el a közös döntésünket! Ennyit tudunk és ennyit is akarunk erről elmondani. 

Biztosak vagyunk abban, hogy hamar megtaláljuk majd az új játszópajtásunkat és amikortól már újra lehet, találkozhatunk a ROAD koncerteken! Addig is tartsatok velünk az Instán, a Facebook-on és a YouTube-on!

Köszönjük mindnekinek és ne feledjétek:
AMI NEM PUSZTÍT EL, AZ MEGERŐSÍT!

Road, tagcsere, Szabó Erik

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek