Belépés csak csajoknak/csak pasiknak – különleges dupla koncertre készül Krúbi az Akváriumban

2023/01/06  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Február 17-én és 18-án egy-egy Krúbi-koncert lesz az Akvárium Nagy Halljában. Ha azt tervezted, elmész a pasiddal/csajoddal, kezdjétek el újratervezni a dolgot :) De vajon melyik lesz előbb telt házas?

Belépés csak csajoknak/ csak pasiknak – különleges dupla koncertre készül Krúbi az Akváriumban

Bátor vállakozás ilyesmibe fogni jelenleg, kínlódtunk, miként fogalmazzuk meg a problematikát, hogy minden szempontból PC legyen, de segítségünkre siettek az esemény alatti kommentek, ezekből válogattunk, kéretik a szarkazmus-panelt beizzítani, mielőtt félreértések születnének :)

"Bocsánat, valamit tisztázzunk. (XY) jogász baràtom szerint az ilyen események meghirdetése jogsértő, mert kirekeszti az egyik nemet a másik bulijáról. Ezúton kérjük a szervezőket, hogy tiltsák be az illegális tevékenységeket és azonnal tűrtőztessék magukat a további jogsértésektől, melyek sértik társadalmunk ötven százalékát eseményenként! Panaszkönyvet!!!!"

"Esti híradó: Rohamosan megnőtt a nemműtétek száma, mióta krúbi kéttéosztotta buliját"

"Eladó parókát és egy nagyon jó sminkest keresek 17éig"

"Lehetunk akk mezitlab?"

"aki szeretne jönni, írjon nekem bevesszük a csopiba akikkel együtt megyünk"

"Vajon melyik barátom lesz egy estére a barátnőm?"

Ahogy egy júzer megjegyezte, ő a kommentek miatt látogatja az események oldalát, szerintünk lesz még pár remekbe szabott... :D A jegyárusítás 2023.01.08. 17:00-kor indul. Rajthoz! Azt nem tudjuk, a két buli miben fog különbözni, az viszont tuti, hogy Krúbi ezt a  geget is szívből fogja végigcsinálni...

 


 

 

Krúbi, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek