Betegség miatt kényszerül lemondani fellépéseit a blink-182

2018/06/22  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

A blink-182 alapítója és basszusgitárosa, Mark Hoppus mesélt Travis Barker dobos egészségügyi helyzetéről, és a készülő új albumról is.

Betegség miatt kényszerül lemondani fellépéseit a blink-182

Travis, az együttes dobosa a napokban instagram storyjába posztolta orvosának feljegyzését, mely szerint vérrögök találhatók a karjában, és a kezelés és gyógyulás ideje alatt nem fog tudni fellépni, ezért a las vegasi koncertsorozatot legalább júliusig el kell halasztani. Mark Hoppus elmondta az interjúban, hogy már dolgoznak azon, hogy ezeket a koncerteket mihamarabb bepótolják. 

“Nem tudom, mi a prognózis, vagy a kezelés, de tudom, hogy Travis most sokat jár az orvosához, szóval remélhetőleg mihamarabb lesz erre megoldás”.

A dobos már nem először kerül kórházba, 2008-ban egy repülőgép-baleset során testének 65%-a megégett, és sokáig küzdöttek az életéért az orvosok, azóta szerencsére teljesen felépült. A vérrögök kialakulásának számos oka lehet, nem is bonyolódunk tippelésbe, azonban az biztos, a régi, önpusztító életmódnak (gyógyszerfüggőség, napi szintű marihuána fogyasztás, alkohol) már jó ideje vége: fia születése óta szinte minden nap fut, a balesete óta vegán életmódot folytat, nem iszik alkoholt, és nem dohányzik, tehát figyel az egészségére. Reméljük hamar felépül, mielőbbi jobbulást kívánunk neki! 

Az együttes jelenleg a las vegas-i The Palm hotelben tartózkodik, és még fog is néhány hónapig, hogy egy többalkalmas koncertsorozatot adjon elő, mely a “Kings of the Weekend" nevet kapta (amely egy dal a legutóbbi, Grammy-re is jelölt albumról, a California-ról, lefordítva: “a hétvége királyai”). 

Ez nem ritka a sztároknál, több zenész is csinált már ilyet, vagyis költözött rövid (vagy akár hosszabb) időre egy las vegasi hotelbe, hogy ott, esetleg annak környékén egy mini-turnéhoz szerű sorozatot nyomjon le: például Bruno Mars, Lady Gaga, és Britney Spears is! 

Mark elmondta, hogy rendkívül élvezik a vegas-i koncerteket. “Elég sok pirotechnikai eszközt bevetünk a színpadon, nagyon poén. A “The Palms” teljesen átalakította a hotelt nekünk, szuper menő. Mi vagyunk az első rockbanda akiknek itt van rezidenciájuk, és ez egészen új, nagyon király érzés, remekül szórakozunk”.

Azt is elárulta, hogy már nagyban folynak az új album munkálatai, egyelőre azonban “csak” a dal- és zeneszerzés szakaszában vannak, így biztos, hogy még nagyon sok minden fog változni. Arról, hogy milyen lesz a lemez hangzása, azt mondta: “Elég agresszív, és fülbemészó, és sötét, és fura”, illetve hogy “inkább olyasmi, mint a Take off Your Pants and Jacket és az Untitled album.”

Itt meg tudjátok hallgatni az interjút:

Mark Hoppus, Travis Barker, blink-182, betegség, rockzene, új album

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek