Kíséri a zenekart a balszerencse – daganattal küzd a Blink-182 basszusgitárosa

A HVG szúrta ki: Mark Hoppus a Twitteren azt írta, hogy „szívás” és „fél”, de bízik az orvosokban. A banda 49 éves basszusgitárosa és vokalistája az elmúlt három hónapban kemoterápián esett át. Az egyelőre nem publikus, hogy a rák melyik szervét támadta meg.

Fotó: Blink-182
Fotó: Travis Barker/FB

Blink-182 dobosa lemezkiadót alapított

Travis Barker lemezkiadót alapított, ami az Elektra Music Group szárnyai alatt kezdi meg működését. A DTA Records debütáló dala máris hallható, a producerré avanzsált dobzsonglőr pedig nem kisebb nevekkel dolgozott együtt, mint Lil Wayne és Rick Ross.
 
Kygo-val kollaborált a The Chainsmokers

Kygoval kollaborált a The Chainsmokers

A Grammy-díjas amerikai DJ-producer duó, a The Chainsmokers megjelentette vadonatúj albumát “World War Joy” címmel.
 
 
Ez karrierjük legmélyebb pontja – rájár a rúd a blink-182-re

Ez karrierjük legmélyebb pontja – rájár a rúd a blink-182-re

A zenekar a Lil Wayne-nel való közös turnéja közben jelentette meg a szintén közös dalt még nyár elején, azonban a hivatalos "merch" még csak most jött ki – ami csupán egyetlen pólót takar. A rajongók reakcióit olvasva nem is lesz többre igény...
 
Fotó: 1065thebuzz.com

Vissza pénzt! Nem dőlhetnek hátra a Fyre fesztiválnak bedőlt hírességek

A Kreatív.hu értesülése szerint a bíróság azt az összeget követeli vissza a promózóktól, amit a fesztivál reklámozásáért kaptak. A dolog érinti Kendall Jennert, Bella Hadidot, Emily Ratajkowskit és a Blink-182 tagjait is.
 
Óda a Beach Boys-hoz – öt év után új dalokkal jelentkezett Tom DeLonge bandája

Óda a Beach Boys-hoz – öt év után új dalokkal jelentkezett Tom DeLonge bandája

A blink-182-vel híressé vált DeLonge 2005-ben alapította meg az Angels & Airwaves-t – a zenekar két új dallal ünnepli meg, hogy 7 év után ismét turnéra indul.
 
Halsey és a blink-182 is letörölte képeit az Instagramról

Halsey és a blink-182 is letörölte képeit az Instagramról

Halsey és a blink-182 is teljesen lecsupaszította Instagram fiókját. Ilyet már többször láthattunk az évek során más zenészektől, és általában arra utal, hogy új album, új korszak, új turné, új stílus következik majd...
 
 
Halottakkal táncoló: kijött a fénysebességgel formálódó banda új klipje

Halottakkal táncoló: kijött a fénysebességgel formálódó banda új klipje

A Simple Creatures duó tagjai az All Time Low énekese, Alex Gaskarth és a blink-182 basszerosa, Mark Hoppus. Már nagyjából egy hónap telt el azóta, hogy megjelent az együttes első EP-je, a Strange Love, ami mindössze két hónappal azután történt, hogy bejelentették az együttes...
 
Fotó: Simple Creatures/FB

A Simple Creatures bejelentette az új albumát

A duó tagjai az All Time Low énekese, Alex Gaskarth és a blink-182 basszerosa, Mark Hoppus. A formáció elárulta az érkező lemez címét, és hogy mikorra várhatjuk: nyáron érkezik az “Everything Opposite”.
 
Fotó: rocksound.tv

A blink-182 végigátssza az egyik legjobb albumát egy amerikai fesztiválon

Hiszitek vagy sem, már 20 éves a blink egyik leghíresebb és legnagyobb sikert hozó lemeze, az Enema Of The State, amelyen olyan slágerek szerepelnek, mint a "What's My Age Again?", az "Adam's Song", az "All the Small Things" vagy az "Anthem". Úgy tűnik, hogy most ez a lemez fog visszatérni a...
 
Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
 
Fotó: tonedeaf.com

Tom Delonge zenekara új demóval rukkolt elő

Tom Delonge gitáros-énekes-dalszerző a blink-182 nevű punkzenekarral vált híressé a ‘90-es/2000-es években. Annak a korszaknak azonban vége: 2005-ben visszavonulót fújt a banda, és bár 4 év szünet után visszatértek, Tom nem sokáig maradt velük, 2015-ben végleg távozott a zenekarból.
 
Betegség miatt kényszerül lemondani fellépéseit a blink-182

Betegség miatt kényszerül lemondani fellépéseit a blink-182

A blink-182 alapítója és basszusgitárosa, Mark Hoppus mesélt Travis Barker dobos egészségügyi helyzetéről, és a készülő új albumról is.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek