Billie Eilish reklámarc lett

2020/08/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Deutche Telekom reklámját generációja leghíresebb popsztárja narrálja – írja a Kreatív.hu.

 Billie Eilish reklámarc lett

A kampány üzenete azon sztereotípiákkal megy szembe, hogy a  Z generáció tagjai képernyőfüggők, már csak a virtuális valóságban tájékozódnak, plusz elidegenedtek egymástól. (És ez egy Telekom-reklám!!! :) )

A spotban Eilish mellett  további fontos/híres kortársak is feltűnnek: például Eirini Vougiouka, klímaaktivista, Jahkini Bisselink, aki 18 évesen lett a holland ENSZ-küldöttség tagja vagy a fiatal kiberbiztonsági szakértő, Philip Kalweit.

 

Azt is a portálon olvastuk, hogy rövidesen minden Netflix-mozi előtt Hans Zimmer szerzeménye szól majd. Ez a hang megvan?

 

Szóval, ez marad, de állítólag  – a mozikba jobban passzoló – hossszabb zenei felvezetés előzi majd meg a védjegyszerű kezdést. Már készült egy verzió, az aláfestő zenével azonban nem lehettek elégedettek a cégnél,így felkérték a filmzeneszerző-atyaúristent, Hans Zimmert, hogy írjon egy mozikban is hatásos szerzeményt a szpothoz. És TÉNYLEG hanszimmeres!!! :)

(Kreatív.hu)

 

 

Billie Eilish, reklám, telekom, Z generáció, hans Zimmer, netflix

 

 

Szólj hozzá!


Nincsenek koncertek, bulik: akkor hogyan randizzunk a koronavírus idején?

Nincsenek koncertek, bulik: akkor hogyan randizzunk a...

A magyar randiguru megmondja! :) Ezúttal Száraz Gábor párválasztási tanácsadó – bizony, ilyen is van! – áll a rendelkezésetekre.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vásár nem lesz, de az advent nem marad el a Bazilikánál

Karácsonyfa-állítással, valamint egészen az újévig tartó online programokkal várja az érdeklődőket az AdventBazilika rendezvénysorozata.

Meghallgattuk az új Omega-albumot

Tegnapelőtt megjelent az Omega új sorlemeze, a Testamentum. Úgy tűnik, a címválasztás sajnos nem volt jó ómen... Moha bácsi szubjektív lemezmeghallgató posztja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek