Blikk: Megegyeztek Fluorék a Wellhellóból kilépett zenészekkel

2020/12/06  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, 24.hu

A bíróság kapujából fordultak vissza: peren kívül egyezett meg a Wellhello a két éve zajló vita kapcsán.

24.hu: Megegyeztek Fluorék a Wellhellóból kilépett zenészekkel

Annak idején beszámoltunk arról, hogy a zenekar több zenésze is a FB-on jelentette be: kilépnek a bandából, majd Fluor és Diaz is "elnöki közleményt" adott ki arról, hogy ők persze maradnak... Mivelhogy ők a  Wellhello.

A Blikk azt írja, páran többet vettek fel a jogdíjakból, mint amennyi járt volna, de az ügyben jó ideig nem tudtak igazságot tenni sem a tagok, sem a jogvédő szervek.

"Kis híján a bíróságon kötöttünk ki, de végül peren kívül egyeztünk meg, mert nem akartunk még három évet foglalkozni az üggyel. Kötöttünk egy olyan kompromisszumot, amivel végül mindenki megbékélt, de az valószínű, hogy a jövőben többé nem zenélünk együtt" – nyilatkozta a bulvárlapnak Fluor Tomi, aki ennél többet nem árult el az egyezségről.

De kényszert természetesen nem alkalmaztak :) A fotó a legfrissebb klipjükhöz kapcsolódik..

A következő (...) koncertjük: TIZEDIK PARK – 2021. máj. 29.

 

Wellhello, Fluor Tomi, Diaz, jogdíj, jogvita, zenekar, kilépés

 

 

Szólj hozzá!


Jön a Huun Huur Tu a Fonóba!

Jön a Huun Huur Tu a Fonóba!

Novemberben több izgalmas koncert lesz a Fonóban, jön a Huun Huur Tu, Martha Töpferova és Omer Klein is. Emellett a Makám, a Söndörgő, Tóth Viktor...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Soronként is megveheted az új Bohemian Betyars-albumot

Négy év után új nagylemezzel jelentkeztek a hazai a speed-folk-freak-punk nagykövetei, a Bohemian Betyars.

A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb kísérőivel, a boroshordókon, dézsákon teljesen egyedi ritmust adó Bottari ütőegyüttessel. 2021. október 30-án a Müpában!
Új koncertek