Menopauza 1170x180

Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

2019/12/08  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Önmagában váratlan húzás a platformtól, hogy nem egy agyonfilterezett arcú, tökéletes mosolyú, huszonéves influencert kértek fel az együttműködésre, hanem Celine Dion kapta a főszerepet a reklámban – írja a Kreatív.hu.

Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Ráadásul az énekesnő a ’90-es évek egyik legendás dalát és klipjét, az It’s All Coming Back To Me Now-t helyezi új köntösbe. Az 1996-os videóban Dion egy hatalmas kastélyban egyedül szomorkodik az elvesztett szerelme miatt, aki kísértet képében visszatér hozzá. A dal, a kastély és az énekesnő pedig mind főszerepet kaptak az új verzióban is, ám az Instagram-reklámban Dionnak nincs oka a szomorúságra, hiszen a platformon keresztül jobbnál jobb, ’90-es évek ihlette dizájner cuccok közül válogathat. 

A hír forrása

 

A kanadai énekesnő 2020. június 7-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. A Courage World Tour Celine Dion új, azonos című albumához kapcsolódik, amely novemberben lát napvilágot, a korong hat év után az első angol nyelvű lemeze.

 

Celine Dion, Aréna, koncert, Courage turné, Instagram, reklám

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek