Ariana Grande egy focista és egy akciósztár közé szorult

Elsőként érte el a negyedmilliárdos követői számot az Instagramon Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás futballistája.

Ariana Grande egy focista és egy akciósztár közé szorult
Fotó: Madonna/FB

Madonnának törölnie kellett a posztját

A Kreatív számolt be arról, hogy az Instagram hamis információként jelölte meg az egyik posztját, amit aztán a sztár törölt is a 15 millió követővel rendelkező oldaláról.
 
Ezeket a zenéket hallgatja Mick jagger

Ezeket a zenéket hallgatja mostanában Mick Jagger

A Rolling Stones-legenda a közösségi oldalain megosztott egy lejátszási listát az általa közelmúltban hallgatott, inspiráló zenékkel, és az egyes előadókhoz pár szavas bemutatást is fűzött. Nem minden ok és cél nélkül...
 
 
Chris Cornell özvegye ezzel a  fotóval köszöntötte fel keresztfiát

Chris Cornell özvegye ezzel a fotóval köszöntötte fel keresztfiát

A Soundgarden és az Audioslave énekesének özvegye, Vicky Cornell hivatalos Instagram-fiókjában felettébb megható képeket osztott meg Cornellről.
 
Johnny Depp csinált egy Insta-fiókot, és seperc alatt lett kétmillió követője

Johnny Depp csinált egy Insta-fiókot, és seperc alatt lett kétmillió követője

A filmsztár Johnny Depp arra biztatja karanténban élő rajongóit, hogy ne hagyják magukat, legyenek kreatívok, alkossanak valamit, ahogy ő is teszi: most éppen egy közös albumon dolgozik Jeff Beck rockgitárossal.
 
Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Önmagában váratlan húzás a platformtól, hogy nem egy agyonfilterezett arcú, tökéletes mosolyú, huszonéves influencert kértek fel az együttműködésre, hanem Celine Dion kapta a főszerepet a reklámban – írja a Kreatív.hu.
 
Fotó: Rahul (Pexels)

DJ-k a közösségi média fogságában

Milyen érzés a képernyőknek zenélni a klubban, amikor mindenki a telefonján keresztül néz téged? Ezt a témakört járja körül a YouTube-on megjelent INSTA DJ, Social media and the New Age Dancefloor című 40 perces dokumentumfilm, melyet DJ-k, menedzserek és kutatók részvételével...
 
 
Halsey és a blink-182 is letörölte képeit az Instagramról

Halsey és a blink-182 is letörölte képeit az Instagramról

Halsey és a blink-182 is teljesen lecsupaszította Instagram fiókját. Ilyet már többször láthattunk az évek során más zenészektől, és általában arra utal, hogy új album, új korszak, új turné, új stílus következik majd...
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek