Menopauza 1170x180

Celine Dion végleg lemondta a világturnéját – elmarad a budapesti koncert

2023/05/26  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Celine Dion még a múlt év végén videóüzenetben jelentette be, hogy a 2023. február 24. és április 11. közé tervezett „Courage World Tour” koncertjeit egészségügyi okokból elhalasztja. A halasztásból mára lemondás lett, sajnos.

Fotó: Celine Dion/FB

A „Courage World Tour” első 52 észak-amerikai koncertje a covid járvány kitörése előtt került megrendezésre, a további dátumokat azonban a pandémia miatt Celine kénytelen volt elhalasztani. Mindeközben az énekesnőt a hátát érintő tartós izomgörcsök miatt kezelni kezdték. Állapota orvosai szerint javult, de ahhoz, hogy a maximumot nyújtva színpadra tudjon állni még időre és további kezelésre volt szüksége.

Minderről ő maga beszélt őszintén és hosszan a bevezetőnkben említett videóüzenetében:

Akkor közzétették, hogy a budapesti koncert 2024. március 26-án, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre, az énekesnő mai posztja azonban egyértelművé tette, hogy ebben az időpontban nem lesz koncertje Budapesten :(

"Nagyon sajnálom, hogy ismét csalódást kell okoznom mindannyiótoknak. Nagyon keményen dolgozom, hogy visszanyerjem az erőmet, de a turnézás még akkor is nagyon nehéz lehet, ha 100%-os vagy. Nem fair veletek szemben, hogy folyamatosan halasztjuk a koncerteket, és bár megszakad a szívem, az a legjobb, ha most mindent lemondunk, amíg tényleg készen nem állok arra, hogy újra színpadra álljak. Szeretném, ha mindannyian tudnátok, hogy nem adom fel... és alig várom, hogy újra láthassalak titeket!" - Celine xx..."

 Ha valaki látni szeretné, moziba kell mennie:

 

Első filmszerepében saját magát alakítja Celine Dion

Celine Dion, törölt koncert

 

 

Szólj hozzá!


Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders András-Slashkovic-Fehér Holló trió

Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders...

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta The Middletonztól,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
Új koncertek