Dua Lipa teljes új anyaga kiszivárgott a netre

2020/03/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

Miután a korong teljes anyaga kiszivárgott a netre, egy héttel korábban kiadta Future Nostalgia című új albumát Dua Lipa.

Dua Lipa teljes új anyaga kiszivárgott a netre

Dua Lipának a második albuma a Future Nostalgia. 2017-ben jelent meg debütáló lemeze, 2018-ban két Brit Awards zenei díjjal is jutalmazták.

A lemezt, amelynek megírásában a svéd énekes-dalszerző Tove Lo és Madonna producere, Stuart Price is közreműködött, az első kritikák máris az év legjobb albumaként méltatják a BBC News szerint. A kritikákat összegző Metacritic honlapján jelenleg már a Future Nostalgia 2020 legmagasabbra értékelt lemeze. Az Independent kritikusa – megjegyezve, hogy a lemez teljesen hibátlan – a maximális, öt csillagot adta a korongnak. A The New Musical Express című brit zenei szaklap pedig olyan ütős popprodukcióként jellemezte, amelynek sztárja nem fél kimondani a gondolatait. A The Guardianban a Koszovóból származó, brit énekesnőt "igazi popvízionáriusnak" festették le, és dicsérték, amiért "nem a könnyű utat választotta" új albumával, amelyen csupa ismert sztár dolgozott együtt vele.

Az albán származású, 24 éves brit énekesnő az új lemez kiadása előtt kétségeit is megosztotta a közönséggel. Mint mondta, nem biztos abban, hogy teljesen jó ötlet most előállni egy új lemezzel, amikor olyan sok embernek okoz szenvedést a koronavírus-járvány. Hozzáfűzte: ugyanakkor hisz abban, hogy ebben a pillanatban nagy szükség van a zenére, az örömre és arra, hogy az ember megpróbálja meglátni a fényt.

"Remélem, felvidít titeket, remélem táncra készet, és remélem, büszkévé teszlek benneteket" – üzente rajongóinak.

Arról nem szólnak a hírek, hogy került ki a netre az anyag...

Dua Lipa, új album, Future Nostalgia

 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek