Mamma Mia!

Ed Sheerant elnyelte az új Pokémon-univerzum

2022/10/01  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

S nem csak azért, mert ő szerezte a hamarosan megjelenő Pokémon Scarlet és Pokémon Violet című Nintendo Switch november 18-án érkező főcímdalát...

Fotó innen: codigoespagueti.com

A „Celestial" egy vadonatúj kiadvány, amiben a díjnyertes dalszerző/előadó a Pokémon univerzum ismert karaktereit hívta segítségül.

„Általános iskolás korom óta Pokémonnal játszottam" – kommentálta Ed. „Nekünk a bátyámmal a játékok különböző verziói voltak meg, és együtt cseréltünk Pokémonokat, amíg mindketten meg nem szereztük az összes lényt, „befejeztük a Pokédexünket". Szerettem a kártyákat, de a játékok azok, amelyekben elvesztem. Imádtam az egész világot, amit létrehoztak; elvonta a figyelmemet, ha olyan negatív dolgok történtek az életemben vagy az iskolában, amit el akartam kerülni. Ez egy olyan világ volt, amelybe bele tudtam menekülni, és azóta is játszom. Bár most 31 éves vagyok, még mindig ugyanaz a Game Boy Color van meg nekem, és Pokémon Yellow-val vagy Silver-rel játszom a repülőn vagy a vonaton, amikor turnézom. Nagy megtiszteltetés, hogy hozzáadhatok a Pokémon-játékhoz, és forgathattam egy nosztalgikus videóklip is. Remélem, tetszeni fog a felvétel és a videó – remek volt filmezni!" 

A kisfilmet Ed gyermekkori rajongása ihlette, és olyan kedvenc Pokémonjait tartalmazza, mint Pikachu, Squirtle, Machamp, Snorlax és még sok más. Ed életének egy tipikus napját követi egy kis rajzfilmes csavarral – a díjnyertes Yuichi Kodama rendezésével.

Ed Sheeran, Pokémon

 

 

Szólj hozzá!


Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb...

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)

A valaha celluloidra vitt leggyötrelmesebb jelenet – Hugh Grant utálta a táncolást az Igazából szerelemben

"Kiestem a ritmusból, főleg az elején, amikor a seggemet riszálom..." – sztár a mai napig morog amiatt, hogy táncolásra "kényszerítették" a filmben, amely nélkül 20 éve nincs karácsony.
Új koncertek