Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma a júliusi Aerosmith-koncertnek

2022/02/01  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

2021 nyarán, július 12-re tervezték a budapesti koncertet, amelyet aztán áttoltak 2022. július 10-re. Most egyelőre nincs hova tolni.

Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma az Aerosmith-koncertnek

„Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért” – üzenték Steven Tylerék.

Valahol érthető: egy ekkora utazócirkusz egyszerűen képtelen alkalmazkodni az országonként változó járványügyi rendelkezésekhez, amiben mégis bíztunk, az az, hogy a júliusi dátum reményteljesen messzinek tűnt. Mármint a covid szempontjából.

Sajnáljuk, hogy a ROAD zenekarnak is elmarad egy komoly fellépése egyúttal, hiszen ők lettek volna a közel 30 év után Budapesten koncertező Aerosmith vendége.

Amikor 2019. december 13-án 11 órakor elkezdődött az Aerosmith-koncert belépőinek teljes körű értékesítése, megindult az igazi roham, és az első óra után már voltak olyan szektorok ahol csak pár darab belépő volt elérhető, illetve a kiemelt állójegyek többsége is elfogyott...

Tudnivalók a jegyek visszaváltásáról

Amennyiben belépődet online, a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül vásároltad, a LN jegyterjesztő partnere hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált email címen a további információkkal, ezzel kapcsolatban a jegyvásárlóknak további teendőjük nincs. Jegyirodában történt vásárlás esetén jelentkezzetek a refund@funcode.hu email címen.

Ezen a fenti címen sajnos mostanában megnövekedett a levélforgalom :(

 

Aerosmith, Road, Puskás Aréna, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek