Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

2022/12/07  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Advent negyedik hétvégéjén, december 17-én és 18-án várják közös ünnepi hangolódásra a klasszikus zene szerelmeseit próbatermükbe. A BFZ shop legújabb termékeiből, kedvezményes koncertjegyekből, különleges ékszerekből és gyerekkönyvekből is válogathatnak az érdeklődők.

Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

Egy teljes hétvégére kinyílik a Budapesti Fesztiválzenekar „nappalijának” ajtaja: az év zenekarának választott együttes most először készül karácsonyi vásárral közönségének. Mindkét nap ingyenes meglepetéskoncerteket adnak, forró teával és forralt borral várják a hozzájuk látogatókat. December 18-án a Vasárnapi Kamarazene sorozat újabb gyöngyszemével zárul a hétvége, amire itt még találnak elérhető jegyeket.

A vásározók kedvezményesen juthatnak koncertjegyekhez: a BFZ 15% kedvezménnyel ajándékozza meg azokat, akik a januári és februári nagyzenekari hangversenyeire vagy kamarakoncertjére vesznek legalább négy darab jegyet. Azokra is gondoltak, akik meghagynák a döntés örömét az ajándékozottnak: számukra tökéletes választás a BFZ-ajándékkártya.

Új termékekkel bővült a BFZ shop kínálata is, ahol kicsik és nagyok számára is találnak örömteli ajándékot. A kávé-és teafogyasztók kedvencei lehetnek a zenekar életében is fontos szerepet betöltő zeneszerző, Gustav Mahler sziluettjével díszített csészék, de vászontáska és neszesszer is elérhető ugyanezzel a grafikával. Környezetbarát kulacsok, füzetek hangszeres mintával, bögrék, hangszeres sütiformák és karácsonyi gömbdíszek sorakoznak a zenekar ünnepi kínálatában.

A gyerekeknek a Pagony könyveiből válogathatnak, az ékszerek szerelmesei pedig olyan magyar tervezők egyedi kreációival találkozhatnak, mint Égi Marcell, Jermakov Kata, Király Fanni, Lázár Veró vagy Zeibig Anna.

A vásár helyszíne és időpontja:

1034 Budapest, Selmeci utca 14-16., december 17-18. 10:00-17:00

A minikoncertek időpontja:

december 17. 11:00
december 18. 11:00 és 14:00

Budapesti Fesztiválzenekar, advvent, vásár, minikoncertek

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek