Elszaporodtak a dislike-csürhék: lép a YouTube

2021/03/31  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 444! értesülése szerint a YouTube bejelentette, hogy kísérletképpen elrejtik a nemtetszést kifejező "dislike" gombot egyes videók alatt.

Elszaporodtak a dislike-csürhék: lép a YouTube

A döntést azzal magyarázzák, hogy megszaporodtak a dislike-csürhék által elkövetett kampányszerű támadások, azaz amikor előre egyeztetett módon szálltak meg tömegek egy-egy csatornát vagy videót, és ott koordináltan húzták le a videókat – a cég szerint a negatív visszajelzésekkel való visszaélés időnként már zaklatásszerűen történik.

A felhasználó egyelőre persze ugyanúgy látni fogja a pozitív és negatív reakciók számát, ugyanakkor a publikusan elérhető videónál csak a pozitív érték fog látszódni. Ez elsőre semmit sem változtat a dolgon, a tapaszatalt viszont az, hogy olykor elég egyetlen "dislike" ahhoz, hogy cunamivá nője ki magát.

A YouTube egyelőre általuk kiválasztott videók alatt tünteti el a dislike-ok számát, azt nem tudni, hogy mikortól lesz ebből általános model – írja a 444.hu.

 

 

 

Youtube, dislike, online zaklatás

 

 

Szólj hozzá!


Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra...

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Omega története véget ért

Trunkos András, az Omega menedzsere a Borsnak nyilatkozott. Kimondta azt, amire sokan gondolni sem akartak Kóbor János halála után.

Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.
Új koncertek