Ez itt a Daft Punk hattyúdala

2021/02/22  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az elmúlt 30 év egyik legbefolyásosabb és legnépszerűbb formációja hétfőn reggel közzétett „Epilógus” című videójában jelentette be visszavonulását.

Ez a Daft Punk hattyúdala

A nyolcperces klipben a duó – Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo –, akik éveken át koncepciózusan robotsisakokba rejtették arcukat (és klipszereplőik arcát), ismert űrbukójikat és bőrkabátjaikat viselik. Mennek, mendegélnek a sivatagban, aztán egyszer csak szembefordulnak egymással, egyikük leveszi a kabátját, megfordul, a másik pedig megnyom egy gombot a hátán található kezelőegységen, majd elsétál. Visszaszámláló, pittyegés: nullánál a bőrjakó nélküli felrobban. Elég expresszív képek a búcsúhoz.... Mindeközben a „Touch” című daluk kórusváltozata szól... (via Electroma).

Weeknd két dalán kívül (I Feel It Coming; Starboy) a duó zenei megnyilvánulásai az utóbbi időkben elhanyagolható jelentőségűek voltak (nulla). A múltjukra való tekintettel azonban eléggé valószínűtlen, hogy Bangalterről és de Homem-Christóról most hallottunk utoljára, függetlenül attól, hogy Daft Punkként együtt dolgoznak-e még vagy sem a jövőben.

(via Variety)

 

The Weeknd Budapestre jön!

 

 

Daft Punk, feloszlott, Thomas Bangalter, Guy-Manuel de Homem-Christo

 

 

Szólj hozzá!


A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az...

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál legnagyobb neveit felsorakoztató Download fesztivált, és ugyanígy jártak el a populárisabb fellépőkről ismert barcelonai Primavera Sound fesztivál szervezői is – írja a hírportál.

Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két állam határain belül korlátozás nélkül...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek