Mamma Mia!

Feloszlik a Kensington

2021/11/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Legalábbis abban a formájában, ahogy a 15 év alatt megismertük és megszerettük őket. A zenekar közleményét tesszük közzé.

Feloszlik a Kensington

"Közel 15 éve vagyunk együtt Kensington néven, de nehéz szívvel kell bejelentenünk, hogy jövő nyár végén (2022) Eloi (Eloi Youssef, frontember – aszerk.) elhagyja a zenekart. Minden koncert a tervek szerint folytatódik, és 2022. szeptember 3-án és 4-én, az amszterdami Ziggo Dome-ban adjuk utolsó koncertünket ebben a felállásban.
Nem harcolunk egymás ellen, nincs gyűlölet, nincs konfliktus, csak a látásmódunkban van különbség. Jan, Casper és Niles továbbra is a Kensingtonnak akarja szentelni az életét, Eloi már nem. (...)

Tudjuk, hogy ez így sok egyszerre. Együttérzünk mindazokkal, akik annyi időt, szeretetet és energiát szenteltek a zenekarunknak. Látunk titeket, hallunk titeket – és nem vesszük ezt félvállról. Megtiszteltetés  – volt, van és mindig is az lesz –, hogy megoszthatjuk a zenénket mindannyiótokkal. Minden, ami az elmúlt 14 évben történt, felülmúlta legmerészebb álmainkat is, és mindezt nektek, a rajongóinknak köszönhetjük. A szívünk örökké tele lesz hálával ezért.

Nem tudjuk pontosan, hogy mit hoz a jövő 2022 augusztusán túl. Azt viszont tudjuk, hogy a Kensington nem fog itt véget érni: Jan, Casper és Niles idővel új formát fog találni. De mindenekelőtt ezt a fejezetet kell szeretettel lezárnunk együtt!  Megbecsüljük ezt a következő évet, amelyet ebben a formációban, egy csapatként fogunk befejezni és élvezni. Ennek megfelelően búcsúzunk az utolsó koncertjeinken 2022. szeptember 3-án és 4-én az amszterdami Ziggo Dome-ban. Reméljük, hogy ott találkozunk veletek, hogy még egyszer együtt énekeljünk, táncoljunk és sírjunk.

Ennek még messze nincs vége!

Casper, Eloi, Jan & Niles

További rossz hír a rajongók számára, hogy a kialakult járványhelyzet miatt kénytelenek voltak lemondani december eleji, Ziggo Dome-os koncertjeiket. reméljük, a következő, a búcsúév kiszámíthatóbb, nyugalmasabb lesz.

 

A közlemény forrása

Kensington, feloszlik, búcsúkoncert

 

 

Szólj hozzá!


Azonnali hatállyal – nincs búcsúkoncert, búcsúturné – feloszlott a RUSSKAJA

Azonnali hatállyal – nincs búcsúkoncert,...

Az osztrák ska punk/metal banda tavaly kétszer, egyszer a Vénégy fesztiválon, majd nyár végén a SZIN-en is fellépett Magyarországon, mondhatni,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Hetven busócsoport és több mint kétezer maskarás temeti majd a telet Mohácson

A tervek szerint rekordszámú közreműködővel rendezik meg a hagyományos mohácsi téltemető, tavaszköszöntő népszokást, az idén február 16. és 21. között zajló, tizenöt helyszínen kétszáz programot kínál a busójárás.

Vagy Sehol Klub a Mixát Udvarban – Kiss Llaci és barátai havonta egyszer összegyűlnek zenélni, beszélgetni

Annyit nyígtunk már azon, hogy hol vannak a régi zenekaros klubok: most tessék, itt van egy, minden kívánságunk így teljesüljön. A klub Kiss Llaci első szólóalbumának nevét viseli, és értelemszerűen ő lesz a házigazda is.
Új koncertek