Feloszlik a Kensington

2021/11/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Legalábbis abban a formájában, ahogy a 15 év alatt megismertük és megszerettük őket. A zenekar közleményét tesszük közzé.

Feloszlik a Kensington

"Közel 15 éve vagyunk együtt Kensington néven, de nehéz szívvel kell bejelentenünk, hogy jövő nyár végén (2022) Eloi (Eloi Youssef, frontember – aszerk.) elhagyja a zenekart. Minden koncert a tervek szerint folytatódik, és 2022. szeptember 3-án és 4-én, az amszterdami Ziggo Dome-ban adjuk utolsó koncertünket ebben a felállásban.
Nem harcolunk egymás ellen, nincs gyűlölet, nincs konfliktus, csak a látásmódunkban van különbség. Jan, Casper és Niles továbbra is a Kensingtonnak akarja szentelni az életét, Eloi már nem. (...)

Tudjuk, hogy ez így sok egyszerre. Együttérzünk mindazokkal, akik annyi időt, szeretetet és energiát szenteltek a zenekarunknak. Látunk titeket, hallunk titeket – és nem vesszük ezt félvállról. Megtiszteltetés  – volt, van és mindig is az lesz –, hogy megoszthatjuk a zenénket mindannyiótokkal. Minden, ami az elmúlt 14 évben történt, felülmúlta legmerészebb álmainkat is, és mindezt nektek, a rajongóinknak köszönhetjük. A szívünk örökké tele lesz hálával ezért.

Nem tudjuk pontosan, hogy mit hoz a jövő 2022 augusztusán túl. Azt viszont tudjuk, hogy a Kensington nem fog itt véget érni: Jan, Casper és Niles idővel új formát fog találni. De mindenekelőtt ezt a fejezetet kell szeretettel lezárnunk együtt!  Megbecsüljük ezt a következő évet, amelyet ebben a formációban, egy csapatként fogunk befejezni és élvezni. Ennek megfelelően búcsúzunk az utolsó koncertjeinken 2022. szeptember 3-án és 4-én az amszterdami Ziggo Dome-ban. Reméljük, hogy ott találkozunk veletek, hogy még egyszer együtt énekeljünk, táncoljunk és sírjunk.

Ennek még messze nincs vége!

Casper, Eloi, Jan & Niles

További rossz hír a rajongók számára, hogy a kialakult járványhelyzet miatt kénytelenek voltak lemondani december eleji, Ziggo Dome-os koncertjeiket. reméljük, a következő, a búcsúév kiszámíthatóbb, nyugalmasabb lesz.

 

A közlemény forrása

Kensington, feloszlik, búcsúkoncert

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek