Feloszlik a Kensington

2021/11/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Legalábbis abban a formájában, ahogy a 15 év alatt megismertük és megszerettük őket. A zenekar közleményét tesszük közzé.

Feloszlik a Kensington

"Közel 15 éve vagyunk együtt Kensington néven, de nehéz szívvel kell bejelentenünk, hogy jövő nyár végén (2022) Eloi (Eloi Youssef, frontember – aszerk.) elhagyja a zenekart. Minden koncert a tervek szerint folytatódik, és 2022. szeptember 3-án és 4-én, az amszterdami Ziggo Dome-ban adjuk utolsó koncertünket ebben a felállásban.
Nem harcolunk egymás ellen, nincs gyűlölet, nincs konfliktus, csak a látásmódunkban van különbség. Jan, Casper és Niles továbbra is a Kensingtonnak akarja szentelni az életét, Eloi már nem. (...)

Tudjuk, hogy ez így sok egyszerre. Együttérzünk mindazokkal, akik annyi időt, szeretetet és energiát szenteltek a zenekarunknak. Látunk titeket, hallunk titeket – és nem vesszük ezt félvállról. Megtiszteltetés  – volt, van és mindig is az lesz –, hogy megoszthatjuk a zenénket mindannyiótokkal. Minden, ami az elmúlt 14 évben történt, felülmúlta legmerészebb álmainkat is, és mindezt nektek, a rajongóinknak köszönhetjük. A szívünk örökké tele lesz hálával ezért.

Nem tudjuk pontosan, hogy mit hoz a jövő 2022 augusztusán túl. Azt viszont tudjuk, hogy a Kensington nem fog itt véget érni: Jan, Casper és Niles idővel új formát fog találni. De mindenekelőtt ezt a fejezetet kell szeretettel lezárnunk együtt!  Megbecsüljük ezt a következő évet, amelyet ebben a formációban, egy csapatként fogunk befejezni és élvezni. Ennek megfelelően búcsúzunk az utolsó koncertjeinken 2022. szeptember 3-án és 4-én az amszterdami Ziggo Dome-ban. Reméljük, hogy ott találkozunk veletek, hogy még egyszer együtt énekeljünk, táncoljunk és sírjunk.

Ennek még messze nincs vége!

Casper, Eloi, Jan & Niles

További rossz hír a rajongók számára, hogy a kialakult járványhelyzet miatt kénytelenek voltak lemondani december eleji, Ziggo Dome-os koncertjeiket. reméljük, a következő, a búcsúév kiszámíthatóbb, nyugalmasabb lesz.

 

A közlemény forrása

Kensington, feloszlik, búcsúkoncert

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek