Fenyő Miklós kifakadt: nem lesz fellépése Szikora Róberttel Szombathelyen!

2018/10/10  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Elég zűrzavaros ez az ügy, és nem hiszünk abban, hogy ki tudjuk bogozni a szálakat. Az alaphírt a Blikkben olvastuk.

Azon gondolkodunk, mikor álltak együtt színpadon legutóbb (Fotó: Hungária/Pinterest)

Ami pedig úgy szólt, hogy nem csak az érintetteknek, de az Agora Szombathelyi Kulturális Központnak sem volt lövése arról, hogy november 17-én ott koncertet ad – igaz, külön-külön, bát tényleg ugyanazona  színpadon... – a két ikonikus zenész.

Minderről Fenyő Miklós a FB-on is közzétett egy nyilatkozatot:

Az ugytudjuk.hu -n az is olvasható, hogy felkeresték a rendezvény szervezőjét, egy külsős vállalkozót, aki ezt nyilatkozta:

"Ez egy számomra érthetetlen állapot. Meghirdettük a koncertet, a zenészekkel egyeztettünk mindent. Majd nemrég kaptam egy telefont az Agorától, hogy egy képviselő odatelefonált nekik és arra kötelezte őket, hogy mondják le a rendezvényem. Fenyő Miklós valószínű azért írta azt, amit, mert azt gondolta, hogy én vagyok a hibás a koncert elmaradása miatt. Pedig folyamatosan egyeztettem velük, a plakát megjelenését ők kérték, hogy ilyen legyen. Nincsen tartozásom az intézmény felé, így tényleg nem értem, hogy miért történt mindez" – mondta a weboldal szerint Goldfinger Dávid, aki egyébként ígéri, hogy márciusban pótolni fogják a koncertet.

Nem ez az első alkalom, amikor ez a név felbukkant egy koncertszervezési malőrrel kapcsolatban:

Fogalmunk sincs, hogy a mostani esetben mi az igazság.

Annyit biztosan tudunk, hogy a szombathelyi Agorában november 17-én HIPERKARMA koncert lesz, Fenyő Miklós hagyományosan az Arénában karácsonyozik, Szikora Robi pedig ugyanitt ünnepli 65. születésnapját december 18-án – természetesen az R-GO zászlaja alatt.

 

Fenyő Miklós, Szikora Robi, Szombathely, koncert, botrány, Goldfinger Produkció

 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek