Mamma Mia!

Igazgyöngyök – Dalszövegekkel üzen neked karácsonyra a Budapest Park

2022/12/05  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Pozitív, szívmelengető, ugyanakkor elgondolkodtató plakátokba ütközhetünk lépten-nyomon decemberben Budapesten. A Budapest Park karácsonyi kampányának középpontjában ugyanis a szeretet áll, de nem a megszokott módon közelítették meg a témát.

Dalszövegekkel üzen neked karácsonyra a Budapest Park

 Az összetartozást hangsúlyozó üzeneteket ugyanis a Parkban fellépő előadók dalszöveg részleteivel szemléltetik, amiket sokféle mögöttes tartalom kapcsol össze. Egyrészt érzékenyen reflektálnak a világban körülöttünk zajló történésekre, és ebben a küzdelmes, rohanó időszakban arra hívják fel a figyelmet, hogy muszáj megállnunk és figyelmet szentelnünk a többi embertársunknak is. Másrészt hangsúlyozza a zene – és egyben a kikapcsolódást nyújtó koncertek – fontosságát, hiszen ezek sziklaszilárd mentsvárként biztosan ott lesznek a jövőben is az életünkben...

Az érzékenyítés nem új elem a Budapest Park tevékenységében. Számtalan jótékonysági akciót kezdeményeztek vagy vettek benne részt, missziójuknak tartják többek között azt is, hogy népszerűsítsék az adományozás kultúráját hazánkban. Évek óta decemberben minden eladott jegy árából 1%-ot rászorulóknak ajánlanak fel. Az idén - üzenetükkel egybecsengően - az Igazgyöngy Alapítványra esett a választásuk, akik 1999 óta dolgoznak az esélyegyenlőségért, a társadalmi integrációért, a gyerekszegénység és az átörökített mélyszegénység felszámolásáért.

 

Már elfoglalta :)

Jégkirálynő hamarosan elfoglalja trónját a Budapest Parkban

 

Budapest Park, dalszöveg, karácsony

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a legendás zeneszerző, aki egy centet sem kapott a milliókat hozó slágeréből

Elhunyt a legendás zeneszerző, aki egy centet sem...

Elhunyt Barrett Strong, a szintén legendás amerikai Motown kiadó egyik első sikeres művésze.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

HOLTSZEZON – krimifesztivál és más programok Beton.Hofival, Beck Zolival és Szűcs Krisztiánnal

Tizenhárom helyszínen több mint száz programmal rendezik meg a második Holtszezon Nemzetközi Kortárs Fesztivált február 23-26. között Veszprémben. A névválasztás tökéletes, innen is gratulálunk!

Magyar szál: Miley Cyrus mindenhol taroló új klipjének Rév Marcell volt az operatőre

Miley Cyrus új slágere hazánkban és külföldön is rekordokat döntött.
Új koncertek