John Legend következő nagy dobása

2021/12/15  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Mármint azon kívül, hogy 2022. június 30-án Budapesten ad koncertet... És nem, nem borvidéket vett, mint Brad Pitt: az Ectopolis értesülése szerint ő készíti el Az operaház fantomjának legújabb filmváltozatát.

Fotó: John Legend/FB

Az ugyan nem világos, hogy ír-e zenét a filmhez vagy szerepel-e benne, de az már tuti, hogy társproducerként az Operaház fantomja modernkori változatát viszi a mozivászonra – a The Hollywood Reporter szerint a történet egy "zenés és modern frissítést" kap.

Andrew Lloyd Webber musicaljét 1986-ban mutatták be Londonban, és azóta is műsoron van. 2006-ban a Broadway-n a leghosszabb ideje futó musicalként megelőzte a Macskákat is. Már készült filmadaptáció belőle, több is – a 2004-es amerikai-angol zenés filmben Gerard Butler játszotta a Fantomot –, az új változat szerint a történet New Orleansban játszódik majd, és a város minden misztikumát magába foglalja.

"New Orleans nem csak Amerika legkísértetiesebb városaként ismert, de a zene, a kreol kultúra, a voodoo misztikuma és a Mardi Gras pompája az eredeti párizsi helyszín természetes adaptációjára inspirál" – nyilatkozta John Fusco forgatókönyvíró.

Kíváncsian várjuk a szereposztást – és a koncertet is!

Az Ectopoilis.hu alapján

 

Budapestre jön John Legend

 

Brad Pitt újranyitja a Château Miraval hangstúdiót

John Legend, Papp László Budapest Sportaréna, Az operaház fantomja, film

 

 

Szólj hozzá!


 Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd...

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.
Új koncertek
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
NÓTÁR MARY A...
EVERNESS Fesztivál