Jöjjön ki Óbudára – 14 szabadtéri programmal indul újra az Óbudai Társaskör

2021/06/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Míg a fiatalabb generációt és a könnyűzene kedvelőit a Kobuci kert invitálja Óbudára, nem messze tőle az Óbudai Társaskör várta eddig a komoly zene kedvelőit – most egyfajta műfaji nyitottsággal és kiegészítő névvel (Kiskorona7.) vágnak neki a szezonnak: az Óbudai Nyár keretében 14 szabadtéri programmal készülnek, melyekre a jegyértékesítés 15-én indul.

Fotó? Óbudai Társaskör/FB

A hosszas zárlat után új igazgatóval (Vass Lajos) és színes programmal nyitja meg kapuit az Óbudai Társaskör.

Július 9-én kezdődik a Budapesti Vonósok ZeneZug Fesztivál elnevezésű háromnapos sorozata, amelynek vendégei között szerepel a Momentán Társulat, Farkas Gábor zongoraművész, Szakcsi Lakatos Béla és Kőszegi Imre, Lakner Tamás, valamint Eredics Salamon. A Budapesti Vonósok és az Óbudai Társaskör közös nyitófesztiváljának házigazdája Bolla Milán lesz.

A Kerti Koncertek a Kiskorona7-ben július 17-én egy Seres Rezső-esttel kezdődik Fesztbaum Béla (képünkön) és a Kék Duna Koncert-Szalonzenekar közreműködésével. A Sárik Péter Trió X Beethoven című koncertműsorával érkezik a Kiskorona7 kertjébe július 22-én, másnap Bősze Ádám tart előadást Pikk dáma - a zenetörténet legjobb kártyajátékai címmel.  Darvas Ferenc régi dalokkal, slágerekkel, történetekkel várja a közönséget július 24-én, Dés László július 28-án lép színpadra. A programsort az Anima Musicae Kamarazenekar koncertje zárja július 29-én. Az Álmodozó nyári éjjel című műsorban Mendelssohn, Mozart, Wolf és Suk művei csendülnek fel, közreműködik Horgas Eszter fuvolaművész és Polónyi Ágnes hárfaművész.

A teljes program itt.

 

 

Óbudai Nyár, Óbudai Társaskör

 

 

Szólj hozzá!


Kastélyházibuli újratöltve!

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon, idén a Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű nappal szerveztek meg Debrecenben. Az eseményen a szervezők közlése szerint 87 ezren vettek részt.

Korda György is az EFOTT-on landol

A zenei szakma hazai krémje (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter, Flo Rida) mellett a retró nagyágyúi is fellépnek az idei EFOTT-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek