Két hónap után elárulták, hány zenekar adott-adhat koncertet a raktárban

2020/11/02  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Mindösszesen mintegy háromszáz előadó léphet fel a Raktárkoncert elnevezésű projekt színpadára.

Fotó: YT

Nagyon kevés információnk van a Raktárkoncertekről (aka garázskoncertek), soha semmilyen platformon nem közölték az összes tudnivalót a szervezéssel és a lebonyolítással kapcsolatban, mindig máshol s mindig részinformációk jelentek meg. A legtöbbet a fesztiválfellépős regimentről tudtunk meg, azt sem a lebonyolító MTÜ-nek, hanem Lobenwein Norbertnek köszönhetően, a másik két divízióról (mulatós sztárok, élő legendák) igen keveset közöltek. A lebonyolítást illetően csak bizonyos médiumok jutottak be a kulisszák mögé.

Ma már annyival többet tudhat, aki akar, hogy kik léptek fel, amennyiben követi a projekt FB-oldalát – az első széria több mint 170 koncert felvételével most ért véget: a "nagy sikerre való tekintettel" 300-ra bővítik az előadók listáját. Azt is olvastuk itt-ott, hogy a fellépők igyekeztek a lehető legtöbb zenésszel fellépni, hogy minél többen részesülhessenek a honoráriumból.

Hogy miben mérhető ez a nagy siker, arról sincs infónk, mert a Raktárkoncertek sem egy weboldalon, sem a FB-on, sem a YT-on (kiv. a rövid beharangozók) nem érhetők el, kizárólag  a mindigTV GO alkalmazásában. Többek között ezért van az is, hogy egyes vélemények szerint a kormányzat ezzel a gesztussal nem volt egészen önzetlen és őszinte a zenészekhez, de a program minden kritikusa hozzáteszi, örülnek annak, hogy valami pénzhez jutottak a zenekarok és az előadóművészek. Mi is örülünk.

 

Titokban tartják a raktárkoncertek helyszíneit, azt elárulták, miért

 

Pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára

 

Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

 

Lemondta raktárkoncertjét az Omega

 

 

 

garázskoncertek, raktárkoncertek, állami támogatás

 

 

Szólj hozzá!


Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó fesztivál

Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó...

Ha júniusban nem jöhet össze a Bondoró közönsége, a megváltott jegyek szeptember 3-5. között lesznek érvényesek a harmadik utcaszínházi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című dalának akusztikus változata is megszólal a filmben. Dagny 2022. január 27-én lesz látható-hallható az Akvárium Klub színpadán.

Igyekezz, az égbolt zár...

A rendhagyó kormányinfón elhangzott: digitális oktatásra állnak át az iskolák, két hétig az üzletek is lehúzzák a rolót.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek