Kirakták Fehéroroszországot az Eurovízióból

2021/03/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Nem indulhat belarusz versenyző az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, mivel az ország másodszor is olyan dalt próbált benevezni, ami nem fér össze a verseny szabályaival – írja sajtóértesülésre hivatkozva a 444.hu.

Kirakták Fehéroroszországot az Eurovízióból

Arról a FB-on mi is beszámoltunk, hogy az első pályaművet visszadobta a szervezőgárda, mert a Galasy ZMesta (A Város Hangjai) nevű zenekar  – csakúgy, ahogy a tüntetések alatt tették – a kormányellenes demonstrálókon gúnyolódott  dalában. Az efféle típusú politikai tartalmakat nem illik és nem lehet nevezni a versenyre. 

A szervezők jófejkedtek egyet: nem mint macskát sz@rni, hanem kínáltak egy újabb lehetőséget az országnak valami más nótára... Nem jött össze: ugyanettől a zenekartól küldtek egy másik dalt, ami szintén kifogásolható tartalmú volt.

Repültek.

Az első daluk címe: "Majd én megtanítalak" volt

A karma nem viccel, bár van humora.

Szokásunktól eltérően nem ágyazzuk be a videót.

(via 444.hu)

 

Eurovízió, Fehéroroszország, kizárás, Galasy ZMesta

 

 

Szólj hozzá!


Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott Grammy-gála is

Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott...

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a nagy nyilvános események vagy csúsznak, vagy törlik őket, esetleg közönség nélkül rendezik meg: a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Michael Jackson rajongott érte, Kurt Cobain zseninek tartotta, Daniel Radcliffe megformálja: film készül Weird Al Yankovicról

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot. A Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású életrajzi produkciója lesz, és csak a Roku...

Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400 tételből álló hagyatéka

Cseh Tamás gyermekeitől 135 millió forintért vásárolta meg az előadóművész hagyatékát nemrég a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
Új koncertek