Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

2020/09/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Egy héten át minden nap 11–15 óra között bárki bekopogtathat megnézni Mr. Priváti kiállítását, este meg szeánszokat tart a nappalijában vendégművészekkel: értelem- és szabályszerűen ezek korlátozott létszámmal futnak majd (12 fő), az utóbbi regisztrációhoz és jegyvásárláshoz (3400) kötött, az előbbinél nem láttunk létszámkorlátot, a kiállításra a beugró 500 forint.

Fotó: Kárpáti Dódi Priváti Projekt
"Kárpáti Dódi vagyok. Nagyobb színpadi trombitásként igazi kihívás a mostani helyzetben nem színpadra lépni, hanem a személyes életterembe invitálni benneteket. A trombitaőrületeimen kívül vizuális őrületekkel is alkotom a világom. Ez eddig kisebb teret kapott, most eljött a pillanat, amikor összekötöm a szélesebb művészeti mondanivalómat képpel, zenével. Arra hívom az érdeklődő miniközönséget, kapcsolódjon rövid időre egy különleges eseményhez, amelyben közvetlen, igazi otthoni helyzetben kitárul egyfajta szürreália, nemcsak vizuálisan, zeneileg is. A kiállítás mellett meghívott művészekkel zenélek, szövegelek, beszélgetek, improvizálok.
Esténként „ki lehet rántani kérdésekkel alólunk a szőnyeget”, ahogy egy kedves barátom, Vasvári Márton mondaná.
Prózai okokból a nappali befogadóterére és a távolságtartásra való tekintettel két részre osztottam az egy héten át tartó eseménysorozatot. Így a kétszer nappalijelleget az is erősíti, hogy egy héten át mindennap 11–15 óra között bárki bejöhet megnézni a kiállítást.
Az esti szeánszokra előzetes regisztrációhoz kötötten lehet belépőt szerezni (korlátozott létszámban). Vendégek: Vasvári Márton, Kőszegi Imre, Frankie Látó, Gerdesits Faszi, Gálos Viktor, MC Zeek (polgári nevén: Németh Péter), Tóth Márton, Balasi Ádám.
Snack- és italfronton sem akárkik fogják váltani egymást: Duran Szendvics, Kemence Pékség, Culinaris. Mindezt BudaPest Sörrel öblítve.
Jöhettek."
Még több ilyet!!!

 

Kárpáti Dódi, Mr. Priváti, lakáskiállítás, szobakoncert, Quimby

 

 

Szólj hozzá!


Ezek nem dalok.... – első albumát mutatja be a Turbinában O’Sullivan

Ezek nem dalok.... – első albumát mutatja be a...

Az ír származású Ian O’Sullivan komoly belső harc után az orvosi pályát hagyta maga mögött a zenélésért, 2020-ban szólóprodukciójával is...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Meg kellett tanulniuk Fletch nélkül élni – jön az új lemez, indul a Depeche Mode turné

Új albumuk, a "Memento Mori" megjelenése előtt az NME Berlinben és Londonban is találkozott az ikonokkal, hogy beszélgessenek arról, miként találták meg újra az élet, a zene és egymás szeretetét a zenekari társ, Andy Fletcher elvesztése után. (A teljes interjú linkje a cikk végén.)

A '70-es, '80-as évek sci-fi filmzenéi az A38-on

Időutazásra hív a Dance With The Dead június 22-én az A38 Hajón. Analóg szintetizátoraival és gitárjaival a zenekar úgy szól, mint a '60-as, '70-es, '80-as évek sci-fi és akciófilm-zenéi.
Új koncertek