Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

2020/09/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Egy héten át minden nap 11–15 óra között bárki bekopogtathat megnézni Mr. Priváti kiállítását, este meg szeánszokat tart a nappalijában vendégművészekkel: értelem- és szabályszerűen ezek korlátozott létszámmal futnak majd (12 fő), az utóbbi regisztrációhoz és jegyvásárláshoz (3400) kötött, az előbbinél nem láttunk létszámkorlátot, a kiállításra a beugró 500 forint.

Fotó: Kárpáti Dódi Priváti Projekt
"Kárpáti Dódi vagyok. Nagyobb színpadi trombitásként igazi kihívás a mostani helyzetben nem színpadra lépni, hanem a személyes életterembe invitálni benneteket. A trombitaőrületeimen kívül vizuális őrületekkel is alkotom a világom. Ez eddig kisebb teret kapott, most eljött a pillanat, amikor összekötöm a szélesebb művészeti mondanivalómat képpel, zenével. Arra hívom az érdeklődő miniközönséget, kapcsolódjon rövid időre egy különleges eseményhez, amelyben közvetlen, igazi otthoni helyzetben kitárul egyfajta szürreália, nemcsak vizuálisan, zeneileg is. A kiállítás mellett meghívott művészekkel zenélek, szövegelek, beszélgetek, improvizálok.
Esténként „ki lehet rántani kérdésekkel alólunk a szőnyeget”, ahogy egy kedves barátom, Vasvári Márton mondaná.
Prózai okokból a nappali befogadóterére és a távolságtartásra való tekintettel két részre osztottam az egy héten át tartó eseménysorozatot. Így a kétszer nappalijelleget az is erősíti, hogy egy héten át mindennap 11–15 óra között bárki bejöhet megnézni a kiállítást.
Az esti szeánszokra előzetes regisztrációhoz kötötten lehet belépőt szerezni (korlátozott létszámban). Vendégek: Vasvári Márton, Kőszegi Imre, Frankie Látó, Gerdesits Faszi, Gálos Viktor, MC Zeek (polgári nevén: Németh Péter), Tóth Márton, Balasi Ádám.
Snack- és italfronton sem akárkik fogják váltani egymást: Duran Szendvics, Kemence Pékség, Culinaris. Mindezt BudaPest Sörrel öblítve.
Jöhettek."
Még több ilyet!!!

 

Kárpáti Dódi, Mr. Priváti, lakáskiállítás, szobakoncert, Quimby

 

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek